Apex Legends takılma ve ping sorunu

qoLLardo

Kilopat
Oyunu yaklaşık 1 ay önceye kadar da oynadığımda hiçbir sıkıntı yaşamazken, bu aralar ping ve de FPS sorunu yaşıyorum. Sürekli oyun takıla takıla ilerliyor ve de ping sorunu mevcut. Başka oyunlarda bu gibi sıkıntı çekmezken bu oyunda neden yaşıyor olabilirim?

Oyunun sunucuları kalitesiz ping sorunu sık sık oluyor onun dısında kasma konusunda bişey diyemicem fakat sistem ozelliklerini belirtirseniz daha iyi olur

Oyunun sunucuları kalitesiz ping sorunu sık sık oluyor onun dısında kasma konusunda bişey diyemicem fakat sistem ozelliklerini belirtirseniz daha iyi olur
O kadar haklısın ki... Apex Legend'i bırakma sebebim bu ping sorunu. Diğer adamlar bal gibi oynuyor oyunu. Ben ve arkadaşlarım takıla takıla.. Koşuyoruz, karakter bi anda yavaş koşmaya felan başlıyor. Adamın kafasına 2 şarjör mermi boşaltıyorum ölmüyor. Lavuk geliyor 5-6 hs ile beni indiriyor.. Sunucuları REZALET o oyunun.

En son gelen güncellemeden sonra çok kötü oldu oyun, sorun sadece bende değilmiş öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…