Ant1queHeritagex Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Apex Legends indirmeyi düşünüyorum fakat birkaç video izledim 3 kişi oynuyorlar. Tek oynamak mümkün mü?
Apex Legends indirmeyi düşünüyorum fakat birkaç video izledim 3 kişi oynuyorlar. Tek oynamak mümkün mü?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Ant1queHeritagex dedi: Apex Legends indirmeyi düşünüyorum fakat birkaç video izledim 3 kişi oynuyorlar. Tek oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Solo modu yoktu ilk çıktığı zamanlar sonradan geldimi bilmiyorum. Miraç Gürbüz dedi: Solo modu yoktu ilk çıktığı zamanlar sonradan geldimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım gelmiş şu an baktım biraz da solo v Squad şeklinde videolar var. Evet gelmiş. Artı 0 Eksi
Ant1queHeritagex dedi: Apex Legends indirmeyi düşünüyorum fakat birkaç video izledim 3 kişi oynuyorlar. Tek oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Solo modu yoktu ilk çıktığı zamanlar sonradan geldimi bilmiyorum. Miraç Gürbüz dedi: Solo modu yoktu ilk çıktığı zamanlar sonradan geldimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım gelmiş şu an baktım biraz da solo v Squad şeklinde videolar var. Evet gelmiş.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Mart 2023 #3 Telefon da yok ya da ben göremedim, bilgisayarda en son vardı. Artı 0 Eksi
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Mart 2023 #4 Tek oynamak mantıklı değil inanılmaz bir oyuncu değilsen 1v3 atamazsın. Artı 0 Eksi
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 Hoaxer dedi: Tek oynamak mantıklı değil inanılmaz bir oyuncu değilsen 1V3 atamazsın. Genişletmek için tıkla... Solo girdiğinde karşıdakilerde solo gelmezmi PUBG mantığı. Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Tek oynamak mantıklı değil inanılmaz bir oyuncu değilsen 1V3 atamazsın. Genişletmek için tıkla... Solo girdiğinde karşıdakilerde solo gelmezmi PUBG mantığı.
KS KS Ant1queHeritagex Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 Nasıl yani solo girince solo gelmesi lazım Artı 0 Eksi
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Mart 2023 #7 O mod ben oynarken yoktu sadece tek istersen yanına takım arkadaşı almadan oynayabiliyordun. Durum nedir bilmiyorum şu an. Artı 0 Eksi
O mod ben oynarken yoktu sadece tek istersen yanına takım arkadaşı almadan oynayabiliyordun. Durum nedir bilmiyorum şu an.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Mart 2023 #8 Ant1queHeritagex dedi: Nasıl yani solo girince solo gelmesi lazım Genişletmek için tıkla... Tek modu yok, 1v2 veya 1v3 atabilirsin. Artı 0 Eksi
Ant1queHeritagex dedi: Nasıl yani solo girince solo gelmesi lazım Genişletmek için tıkla... Tek modu yok, 1v2 veya 1v3 atabilirsin.