kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #1 Merhaba, Apex Legends'te yüksek FPS'ler alıyorum fakat istediğim akıcılık olmadığı için V-Sync açmak istedim. V-Sync ayarlarında triple buffered, dynamic, double buffered ayarları mevcut. Sizce hangisini kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Merhaba, Apex Legends'te yüksek FPS'ler alıyorum fakat istediğim akıcılık olmadığı için V-Sync açmak istedim. V-Sync ayarlarında triple buffered, dynamic, double buffered ayarları mevcut. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #2 Onun yerine başlangıç seçeneklerine +fps_max "Sabitlemek istediğiniz FPS" yazabilirsiniz. VSYNC oyuna Input Lag ekliyor.
Onun yerine başlangıç seçeneklerine +fps_max "Sabitlemek istediğiniz FPS" yazabilirsiniz. VSYNC oyuna Input Lag ekliyor.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.921 Makaleler 21 Çözümler 30 17 Nisan 2022 #3 kaii dedi: Triple buffered. Genişletmek için tıkla... Bunu yapman gerek.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 Rekabetçi bir oyuncuysanız bir FPS oyununda V-Sync açılmaması taraftarıyım çünkü input lag ekler.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #5 Kheaven dedi: Rekabetçi bir oyuncuysanız bir FPS oyununda V-Sync açılmaması taraftarıyım çünkü input lag ekler. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kapalı olduğu zaman ekran yırtılması oluyor.
Kheaven dedi: Rekabetçi bir oyuncuysanız bir FPS oyununda V-Sync açılmaması taraftarıyım çünkü input lag ekler. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kapalı olduğu zaman ekran yırtılması oluyor.
kaii Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #6 V-Sync'in input lag yaptığını biliyorum arkadaşlar, sadece ayarlardan hangisinin açılması gerektiğini merak ettim. İlgilenen herkese teşekkürler.
V-Sync'in input lag yaptığını biliyorum arkadaşlar, sadece ayarlardan hangisinin açılması gerektiğini merak ettim. İlgilenen herkese teşekkürler.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #7 Kheaven dedi: Rekabetçi bir oyuncuysanız bir FPS oyununda V-Sync açılmaması taraftarıyım çünkü input lag ekler. Genişletmek için tıkla... Buna denetim g-sync’de dahil mi? Monitörüm destekliyor kapatmalı mıyım?
Kheaven dedi: Rekabetçi bir oyuncuysanız bir FPS oyununda V-Sync açılmaması taraftarıyım çünkü input lag ekler. Genişletmek için tıkla... Buna denetim g-sync’de dahil mi? Monitörüm destekliyor kapatmalı mıyım?
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #8 LauraWells dedi: Buna denetim g-sync’de dahil mi? Monitörüm destekliyor kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... G-Sync'te yapar ama V-Sync kadar değil. Oynadığı oyunda yırtılma yaşayan ve yırtılmalardan rahatsız olan herkesin G-Sync kullanması taraftarıyım.
LauraWells dedi: Buna denetim g-sync’de dahil mi? Monitörüm destekliyor kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... G-Sync'te yapar ama V-Sync kadar değil. Oynadığı oyunda yırtılma yaşayan ve yırtılmalardan rahatsız olan herkesin G-Sync kullanması taraftarıyım.