M muratdrk0 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Apex Legends ve Call of Duty Warzone oyunlarına giriyorum başlangıçtaki ekran geliyor, entera basınca oyundan atıyor. Sebebi nedir?
Apex Legends ve Call of Duty Warzone oyunlarına giriyorum başlangıçtaki ekran geliyor, entera basınca oyundan atıyor. Sebebi nedir?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 3 Nisan 2024 #2 muratdrk0 dedi: Apex Legends ve Call of Duty Warzone oyunlarına giriyorum başlangıçtaki ekran geliyor, entera basınca oyundan atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anti hile yazılımlarından kaynaklı olabilir. Arkada çalışan programlarını bir kontrol et. Anti hile yazılımlarını yeniden kur. Artı 0 Eksi
muratdrk0 dedi: Apex Legends ve Call of Duty Warzone oyunlarına giriyorum başlangıçtaki ekran geliyor, entera basınca oyundan atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anti hile yazılımlarından kaynaklı olabilir. Arkada çalışan programlarını bir kontrol et. Anti hile yazılımlarını yeniden kur.
KS KS M muratdrk0 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Rona dedi: Anti hile yazılımlarından kaynaklı olabilir. Arkada çalışan programlarını bir kontrol et. Anti hile yazılımlarını yeniden kur. Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Rona dedi: Anti hile yazılımlarından kaynaklı olabilir. Arkada çalışan programlarını bir kontrol et. Anti hile yazılımlarını yeniden kur. Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 3 Nisan 2024 #4 muratdrk0 dedi: RAM 8 GB ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. RAM sorun olsa direkt sistem donardı diye düşünüyorum. Eğer dosya bütünlüğü doğrulama, antihile yazılımı yeniden yükleme gibi çözümler işe yaramazsa bir de GPU sürücülerini güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
muratdrk0 dedi: RAM 8 GB ondan kaynaklı olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. RAM sorun olsa direkt sistem donardı diye düşünüyorum. Eğer dosya bütünlüğü doğrulama, antihile yazılımı yeniden yükleme gibi çözümler işe yaramazsa bir de GPU sürücülerini güncellemeyi deneyin.