gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 26 Mart 2021 #1 Steam'den indirdim. Eski hesabımı bağlamıştım ancak şimdi yeni bir hesap açtım. Onu bağlamak istiyorum. Eskisinden çıkıp nasıl bağlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
Steam'den indirdim. Eski hesabımı bağlamıştım ancak şimdi yeni bir hesap açtım. Onu bağlamak istiyorum. Eskisinden çıkıp nasıl bağlayacağım?
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.930 Çözümler 2 26 Mart 2021 #2 gizliaadam dedi: Steam'den indirdim. Eski hesabımı bağlamıştım ancak şimdi yeni bir hesap açtım. Onu bağlamak istiyorum. Eskisinden çıkıp nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Ea canlı destek üzerinden anlat durumu 2 dakika da hallediyorlar. Artı 0 Eksi
gizliaadam dedi: Steam'den indirdim. Eski hesabımı bağlamıştım ancak şimdi yeni bir hesap açtım. Onu bağlamak istiyorum. Eskisinden çıkıp nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Ea canlı destek üzerinden anlat durumu 2 dakika da hallediyorlar.