Apex Legends'da FPS nasıl arttırılır?

Adnan m&b

Hectopat
i5 3340 GTX 1050 8 GB RAM en Low oynuyorum her şey Low V-Sync gibi şeyleri demeyin biliyorum 60 falan alıyorum savaşa girince düşüyor 30'a 30 da nişan alınmıyor ya da alan küçüldü mü ya da haritanın bazı kısımlarında kasıyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisi-ayrıntılar-Apex'i bulup öncelik tanı de.
Arkada Google falan çalışıyorsa kapat
DC kullanıyorsan gelişmiş ayarlardan bir ayar vardı onu kapat konuşurken FPS düşmesin.

Selam, Apex Legends şu an Genesis güncellemesinden sonra aşırı CPU kullanım ve Stuttering yaşıyor. Bu sorunu çözmek için çalışılıyor ancak daha bir açıklama söz konusu değil. Bunun hilelere karşı alınan yeni paket şifreleme önlemleri gibi sebeplerden ve bunu optimize edememelerinden kaynaklanıyor. Eğer CPU kullanımın %90- %100 arasında ise çözümü yok, buradaki hiç bir mesajı denemen senin sorununu çözmeyecek. Bende bu sorundan aşırı rahatsızım ve oyunu oynayamıyorum.
Görev yöneticisi-ayrıntılar-Apex'i bulup öncelik tanı de.
Arkada Google falan çalışıyorsa kapat
DC kullanıyorsan gelişmiş ayarlardan bir ayar vardı onu kapat konuşurken FPS düşmesin.

Açıkçası bayadır hilelerden geçilmiyordu oyun o açıdan şaşırmıyorum bu tür güncellemelere, 5600X ile hissetmiyorum ama eski işlemcilerde böyle düşüşler şaşırtmıyor.

Yani şimdi böyle söyleyince ''ya ne var kaç kişi oynuyor lobite bir iki hile olsa ne olur'' gibisinden düşünenler çıkıyor, ama bir hileci zaten tüm lobinin oyununu batırıyor 100 lobide hile olsa 6000 oyuncu ''yok abi Apex oynamayalım'' diyor, böyle düşününce hile koruma için bir şeyler yapmak zorundalar. DDOS gibi olaylara hiç girmiyorum bile.

Şimdi dostum, sorun bu güncellemenin optimize edilememesinden kaynaklı. Tabii hileleri bitirsinler çok güzel bir adım ancak dediğim gibi optimize edemediler. 60 FPS ne güzel oynuyordum iyi kötü, şimdi oyuna giremiyorum. Sence mantıklı mı?

Yani haklısın, ona bir itirazım yok zaten optimizasyonunu yapsınlar. Duyduğuma göre geçen hafta bir hacklenme mevzusu olmuş, bildiğiniz oyunu hacklemişler, o yüzden bir süredir girmiyorum Apex'e. EA düzeldi diyor ama ben yine risk almıyorum.

Hacklenme konusu ayrı bir konu, bir data sızıntısı olmadı. Sadece Titanfall'ın unutulduğunu ve hilelerle ayrıca sunucu sorunlarıyla boğuştuğunu görüp artık buna katlanamayan bir hacker Respawn'a sesini duyurabilmek için oyunun girişine savetitanfall.com adresini koydular ve baya ses getirdi.

Üzücü. Titanfall'ın unutulmasının altında yatan sebeplerden bir tanesi elemanın tekinin ısrarla oyunun sunucularına DDOS saldırısı yapması. Oyun gelir getirmeyince EA'in pek umrunda olmuyor anlaşılan.

Üzücü. Titanfall'ın unutulmasının altında yatan sebeplerden bir tanesi elemanın tekinin ısrarla oyunun sunucularına DDOS saldırısı yapması. Oyun gelir getirmeyince EA'in pek umrunda olmuyor anlaşılan.
Titanfall güzel ama ya. Apex Legends zaten Titanfall evreninde geçen bir oyun. Albenisi var yani.

Titanfall güzel ama ya. Apex Legends zaten Titanfall evreninde geçen bir oyun. Albenisi var yani.

Apex'e sırf o yüzden başlamıştım zaten. Hareket mekanikleri ve silahlar Titanfall evreninden olunca gözüme hoş gelmişti. Titanfall 3 çıkmayacak olması beni üzüyor, ama olurda bir gün çıkarsa umarım DDOS ya da hile koruma gibi konularda Apex üzerinden ders çıkarırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…