Apex Legends'da nasıl gelişebilirim?

rintaro

Kilopat
Warzone dışında çoğu Br'nin sıkıcı gelmesi ve artık sistemimin Warzone'u oynarken zorlanmasından dolayı yeni bir oyun arayışına girdim ve karşıma Apex Legends çıktı. Yaklaşık olarak 3 saate yakın olarak oyunu oynadım ve oyunu beğendim. Fakat oyun diğer Br'lere göre daha karışık ve operatörlü bir oyunu ilk defa oynadığımdan dolayı operatör seçmede zorlanıyorum. Bu oyunda gelişmek için ne yapmam lazım? Oyun mekaniklerine nasıl alışabilirim? Hangi operatörleri önerirsiniz? ( artı ve eksilerini yazarsanız mutlu olurum.) En son sorum ise bu oyun solo oynanabiliyor mu? ( genelde çoğu Br'de solo takılırım.) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayarak gelişirsiniz. Profesyönel oynayan oyuncuları izleyebilirsiniz. Tek kişi oynayamazsınız, takım olarak oynamanız lazım.

Son düzenleme:
kusura bakmayın anlık dalgınlık 4 ayrı konu ile uğraşıyorum Apex Legend'e biraz zaman ayırısanız erişirsiniz ama biraz zor oyun ben oyun oynamıyorum pek.
Yayıncıları izlemenizi öneririm.

Peki karakter olarak kimleri önerirsiniz? İkinci olarak profesyonel oynayan kişilerden kimleri takip etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…