Hsynaysfb Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #1 1 haftalık M500'e su döküldü. Numpad kısmında 0 basınca 7 bilmemle falan çıkıyor. Bir de arada ilk satıra atıyor yazdıklarımı. Numpadi söktüm kuruttum iyice ama düzelmedi ne yapmam gerek?
1 haftalık M500'e su döküldü. Numpad kısmında 0 basınca 7 bilmemle falan çıkıyor. Bir de arada ilk satıra atıyor yazdıklarımı. Numpadi söktüm kuruttum iyice ama düzelmedi ne yapmam gerek?
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Eylül 2017 #2 Su dökülünce klavyenin işi biter. Ancak çok uğraşıp yapabilirsiniz onda da tüm klavye bozulur. Yeni klavye almalısınız.
Su dökülünce klavyenin işi biter. Ancak çok uğraşıp yapabilirsiniz onda da tüm klavye bozulur. Yeni klavye almalısınız.
Hsynaysfb Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #3 Cpt. Price dedi: Su dökülünce klavyenin işi biter. Ancak çok uğraşıp yapabilirsiniz onda da tüm klavye bozulur. Yeni klavye almalısınız. Genişletmek için tıkla... klavyenin işi falan bitmedi, hepsi çalışıyor şu anda. Ama bazı tuşlara bastığımda birden fazla tuş çalışıyor, sorunum o. Ayrıca 380 TL bir su döküldü diye çöp olmaz ya?
Cpt. Price dedi: Su dökülünce klavyenin işi biter. Ancak çok uğraşıp yapabilirsiniz onda da tüm klavye bozulur. Yeni klavye almalısınız. Genişletmek için tıkla... klavyenin işi falan bitmedi, hepsi çalışıyor şu anda. Ama bazı tuşlara bastığımda birden fazla tuş çalışıyor, sorunum o. Ayrıca 380 TL bir su döküldü diye çöp olmaz ya?
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Eylül 2017 #4 Hsynaysfb dedi: Klavyenin işi falan bitmedi, hepsi çalışıyor şu anda. Ama bazı tuşlara bastığımda birden fazla tuş çalışıyor, sorunum o. Genişletmek için tıkla... İşte bunu çözmek için klavyeyi tamamen sökmeniz gerekir. Yada yeni klavye almak.
Hsynaysfb dedi: Klavyenin işi falan bitmedi, hepsi çalışıyor şu anda. Ama bazı tuşlara bastığımda birden fazla tuş çalışıyor, sorunum o. Genişletmek için tıkla... İşte bunu çözmek için klavyeyi tamamen sökmeniz gerekir. Yada yeni klavye almak.
Hsynaysfb Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #5 Cpt. Price dedi: İşte bunu çözmek için klavyeyi tamamen sökmeniz gerekir. Yada yeni klavye almak. Genişletmek için tıkla... Hepsini söktüm iyice kuruttum.
Cpt. Price dedi: İşte bunu çözmek için klavyeyi tamamen sökmeniz gerekir. Yada yeni klavye almak. Genişletmek için tıkla... Hepsini söktüm iyice kuruttum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Eylül 2017 #6 Numpad kısmını kesin.
Hsynaysfb Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #7 Sylveon dedi: Numpad kısmını kesin. Genişletmek için tıkla... nasıl yani anlamadım? Şu an hepsi düzeldi, panik yapmışım biraz
Sylveon dedi: Numpad kısmını kesin. Genişletmek için tıkla... nasıl yani anlamadım? Şu an hepsi düzeldi, panik yapmışım biraz
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Eylül 2017 #8 Hsynaysfb dedi: nasıl yani anlamadım? Şu an hepsi düzeldi, panik yapmışım biraz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Hsynaysfb dedi: nasıl yani anlamadım? Şu an hepsi düzeldi, panik yapmışım biraz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.