Rozi Hectopat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 197 Makaleler 1 22 Ekim 2018 #1 Arkadaşlar genelde PUBG ve CSGO oynuyorum. Bu iki klavye arasında kaldım. Masam çok büyük olmadığı ve örgülü kablo kullandığı için Apex düşünüyorum ama Celeritas ise optik switchlere sahip masamada tam oluyor boyu, arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar genelde PUBG ve CSGO oynuyorum. Bu iki klavye arasında kaldım. Masam çok büyük olmadığı ve örgülü kablo kullandığı için Apex düşünüyorum ama Celeritas ise optik switchlere sahip masamada tam oluyor boyu, arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #2 MK750 modelimize göz atabilirsiniz. Bilek desteği, Cherry MX Red switch, çevresel rgb aydınlatma gibi bir çok özelliği bulunuyor. Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye
MK750 modelimize göz atabilirsiniz. Bilek desteği, Cherry MX Red switch, çevresel rgb aydınlatma gibi bir çok özelliği bulunuyor. Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 22 Ekim 2018 #3 Kesinlikle Apex daha iyi.