intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #1 Kuzenimin bilgisayarı yok mobilden oynuyor ben bilgisayardan kuzenim mobilden Apex mobil ile Apex Legends beraber oynanır mı?
Kuzenimin bilgisayarı yok mobilden oynuyor ben bilgisayardan kuzenim mobilden Apex mobil ile Apex Legends beraber oynanır mı?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #2 Hayır
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #4 VenomBey dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Peki Minecraft Roblox Among Us dışında ne oynayabiliriz.
VenomBey dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Peki Minecraft Roblox Among Us dışında ne oynayabiliriz.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Eylül 2022 #5 Olmaz ama beraber oynamak istiyorsanız sen emulator den girebilirsin.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #6 plxaxd dedi: Olmaz ama beraber oynamak istiyorsanız sen emulatorden girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Emülatörden girerse arkadaşıda bilgisayarlara karşı savaşmak zorunda kalır Apex'in emülatöre çıktımı bilmiyorum.
plxaxd dedi: Olmaz ama beraber oynamak istiyorsanız sen emulatorden girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Emülatörden girerse arkadaşıda bilgisayarlara karşı savaşmak zorunda kalır Apex'in emülatöre çıktımı bilmiyorum.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Eylül 2022 #7 VenomBey dedi: Emülatörden girerse arkadaşıda bilgisayarlara karşı savaşmak zorunda kalır Apex'in emülatöre çıktımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkmış olması lazım ve hocam iki oyun aynı anda oynansaydı gene PC'ye karşı kalırdı bir şey değişmezdi.
VenomBey dedi: Emülatörden girerse arkadaşıda bilgisayarlara karşı savaşmak zorunda kalır Apex'in emülatöre çıktımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkmış olması lazım ve hocam iki oyun aynı anda oynansaydı gene PC'ye karşı kalırdı bir şey değişmezdi.