Apex Pro alınır mı?

Keinca

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

SS Apex 7 klavyem vardı bir tuşunda basım hissiyatı olarak farklılık hissetim ve garantiye yolladım iade veya değişim hakkı verdiler iade ettim, 5.2K fiyata almıştım. Şimdi Apex Pro 5.5k civarlarına bulunuyor Apex Pro mu almalıyım yoksa bu fiyatlara önerebileceğiniz mekanik, bilek destekli ve Full size klavye var mıdır?

Apex Pro Mini Wireless kullanıyorum, kablosuz alma. Şarjı yordu artık beni, neredeyse günde 1 şarja takıyorum. Hızlı da dolmuyor, en az 2 saat.
Kablosuz düşünmüyordum zaten, memnun musun klavyeden? Rapid trigger bahsedildiği kadar işe yarıyor mu?

Kablosuz düşünmüyordum zaten, memnun musun klavyeden? Rapid trigger bahsedildiği kadar işe yarıyor mu?
CS2'de Rapid Trigger pek işe yaramıyor, SOCD kullanmak lazım. SOCD aktifken de oyundan atıyor. Valorant oynarken Rapid Trigger ve SOCD işe yarıyor. Klavyeden memnunum tek sorun şarjı benim için.

CS2'de Rapid Trigger pek işe yaramıyor, SOCD kullanmak lazım. SOCD aktifken de oyundan atıyor. Valorant oynarken Rapid Trigger ve SOCD işe yarıyor. Klavyeden memnunum tek sorun şarjı benim için.

Bu fiyat aralığında önerebileceğin bir klavye var mı peki

Bu fiyat aralığında önerebileceğin bir klavye var mı peki
Wraith W75 olabilir belki, onun haricinde pek bilgim yok. Ben aldığım zaman Wooting istiyordum, gümrük olayından sonra Wooting çok pahalıya denk geldiği için daha uyguna neredeyse aynı özelliklere sahip olan Apex Pro Mini'ye yöneldim.

Hocam Apex Pro'yu satın aldım Rapid trigger ayarlarını yaptım wasd için fakat bu socd nedir nereden aktif edilir anlayamadım bilemedim yardımcı olabilir misin?

Hocam Apex Pro'yu satın aldım Rapid trigger ayarlarını yaptım wasd için fakat bu socd nedir nereden aktif edilir anlayamadım bilemedim yardımcı olabilir misin?
Rapid Tap yazan kısımdan aktif edebilirsin.
1730664534313.png

Rapid Tap yazan kısımdan aktif edebilirsin.
Eki Görüntüle 2344161

Hocam bir problemim daha mevcut oldu, burada gördüğünüz gibi şu iki tuş farklı yanıyor klavyeyi resetledim fakat bu sefer hiç yanmıyor RGB'lerde bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir sıkıntı mı yaşadım anlamadım sizden bir ricam SteelSeries SS programında ki burada gözüken klavyeyi atabilir misiniz burada farklı yanan tuşlar SS prgoramında gözükmüyor, SS programında ki klavyenin enter tuşu küçük benim enter tuşum büyük ve o farklı yanan tuşlar yok acaba yazılımsal bir yanlışlık mı var klavye bölgesini falan yanlış mı girdim ya da girildi?

şu tuşlar

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-03_232418202.png
    resim_2024-11-03_232418202.png
    148,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 35544c16-546d-44cc-87d7-650843fdda14-min.png
    35544c16-546d-44cc-87d7-650843fdda14-min.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 36
Hocam bir problemim daha mevcut oldu, burada gördüğünüz gibi şu iki tuş farklı yanıyor klavyeyi resetledim fakat bu sefer hiç yanmıyor RGB'lerde bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir sıkıntı mı yaşadım anlamadım sizden bir ricam SteelSeries SS programında ki burada gözüken klavyeyi atabilir misiniz burada farklı yanan tuşlar SS prgoramında gözükmüyor, SS programında ki klavyenin enter tuşu küçük benim enter tuşum büyük ve o farklı yanan tuşlar yok acaba yazılımsal bir yanlışlık mı var klavye bölgesini falan yanlış mı girdim ya da girildi?

Şu tuşlar.

Aldın mı hocam memnun musun bende almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı