Boyut tercihiniz var mıdır hocam? Yani tam boy olur, %75-80 olur. Yoksa önerilecek çok model var ama en azından sizin isteklerinize göre bir kısmını eleriz en baştan.Üst düzey değilim elbette uzun ömürlü ve beni memnun edecek bi klavye arıyorum. Bu tür klavyelerin daha kaliteli olduğunu biliyorum lakin hangi fiyatta ne alınır ne alınmaz hiç bi bilgim yok o yüzden genele hitap etmesi açısından bütçemi yüksek tuttum. Sizin de öneriniz varsa buyrun.
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]TKL veya %75 tercihimdir hocam. Öneriniz nedir?
Var hocam. Masa boyutumdan dolayı %100 asla tercihim değil. TKL olabilir ama benim için ne kadar kompakt olursa o kadar iyi. Eğer "bunu mutlaka değerlendirin" dediğiniz çok iyi bir model varsa, %60 da olur. Ama asıl tercihim %75 civarı.Boyut tercihiniz var mıdır hocam? Yani tam boy olur, %75-80 olur. Yoksa önerilecek çok model var ama en azından sizin isteklerinize göre bir kısmını eleriz en baştan.
Manyetik istiyorsan w75 alınabilir.TKL veya %75 tercihimdir hocam. Öneriniz nedir?
Sağolun hocam hepsine tek tek bakıcam lakin son tavsiye ettiğinizde gözüm kaldı onu inceleyeyim derken bişeye denk geldim şu klavye M1 V5'in farklı bir varyasyonu mu? Bunun kalitesi nasıldır?Normal fiyatı bile gayet uyguna düşmüşken kampanyaları da kullanırsanız daha da düşüyor. Bu fiyata gerçekten güzel bir klavye bence. Tek bilgi vermek istediğim nokta tactile switch kullanması, yani hissiyat olarak brown switchlere benziyor gibi düşünebilirsiniz. Bu bir eksi değil, belirtme sebebim genelde çoğu kişi red switch gibi linear olan switchleri tercih ediyor.
Kasa olarak aynılar hocam ama bu model qmk desteklemiyor diye biliyorum, tabi çok takılacak bir durum yok. Bunlar harici göründüğü gibi keycaps desenleri farklı. Bir de switch farkı var. İki modelde kullanılan switchler kaliteli ama V5 olandakiler tactile switch, bu contour lines modelinde linear switchler var.Sağolun hocam hepsine tek tek bakıcam lakin son tavsiye ettiğinizde gözüm kaldı onu inceleyeyim derken bişeye denk geldim şu klavye M1 V5'in farklı bir varyasyonu mu? Bunun kalitesi nasıldır?
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hm80 yerine şunlara da bakabilirsin. MelGeek MADE84 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE)Öncelikle konuyu tekrar açtığım için özür dilerim. Hocam Türkiye içerisinde TKL veya %75 boyutlarında alabileceğimiz en iyi klavye bu mu? Gecikme olsun hız olsun. Teker teker marka ve model yazıp zamanınızı almak istemiyorum.