Apex Pro mini nasıl şarj edilir?

Kısa yol tuşu SteelSeries tuşu idi hocam ilk başta aktif kullanılıyordu. Klavye zaten bugün elime geçti sonra ne oldu ise işlevsiz hale geldi. Uygulamasını kaldırıp geri yükledim değişen bir şey olmadı. Sarji yuzde 60 ama yuzde 5 diye bildirim geliyor.

Steelseries engine programının son versiyonunda bence şarj/batarya ile ilgili sıkıntı var

Baikanım OC ilk açılınca izin istiyor SteelSeries Engine ona evet vermezsen çalışmaz.

Arkadaşlar uygulamada güncelleme yaptım.

SteelSeries Engine programının son versiyonunda bence şarj/batarya ile ilgili sıkıntı var.

Çok yaşa hocam Engine programında bir yerde güncelleme buldum onu yapınca SteelSeries tuşu tekrar aktif oldu artık kullanabiliyorum tek sorun şimdi dengesiz şarj göstergesi bir 60 gösteriyor bir 65. o sorunu da cozemezsem iade etmeyi düşünüyorum satıcı Trendyol 14 gün içinde nedensiz iade etme şansım var mıdır yoksa 1 ay bekletip öyle mi iade ederler?

Engine yazmışım pardon GG olarak geçiyor. Bendede pro tkl wireless var. Akşam 5 gibi %80 şarj vardı şuan %35 aktif olarak 3 saat max kullanmışımdır. Yazılımsal bir problem var diye düşünüyorum

Engine yazmışım pardon GG olarak geçiyor. Bendede pro tkl wireless var. Akşam 5 gibi %80 şarj vardı şuan %35 aktif olarak 3 saat max kullanmışımdır. Yazılımsal bir problem var diye düşünüyorum
Peki hocam kac dakikada yüzde yüz olur? Benim yarım saattir takılı 60 di 65 gösteriyor su an. İlk aldığın günden beri mi böyle? Bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Peki hocam kac dakikada yüzde yüz olur? Benim yarım saattir takılı 60 di 65 gösteriyor su an. İlk aldığın günden beri mi böyle? Bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Net birşey söyleyemiyorum hocam. Değişim talep edeceğim olmadı. Akşam bir tekrardan GG programını silip tekrar yükleyeceğim memnun kalmazsam yine servise göndereceğim büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…