hilkeblar Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Amazon.com.tr Amazon.com.tr SteelSeries Apex Pro Mini Wireless SSK64843 İng Q (UK) OmniPoint Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Apex Pro Mini'ye çok daha fazla yakınım. Sizce hangisi alınır? Bu üçü arasında kaldım yaptığım araştırmalar sonucu. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Amazon.com.tr Amazon.com.tr SteelSeries Apex Pro Mini Wireless SSK64843 İng Q (UK) OmniPoint Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Apex Pro Mini'ye çok daha fazla yakınım. Sizce hangisi alınır? Bu üçü arasında kaldım yaptığım araştırmalar sonucu.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Aralarından birini seçecek olsam manyetik switch olduğu için Apex Pro Mini'yi tercih ederdim.
hilkeblar Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 Hyperciaa dedi: Aralarından birini seçecek olsam manyetik switch olduğu için Apex Pro Mini'yi tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka ne önerebilirsiniz
Hyperciaa dedi: Aralarından birini seçecek olsam manyetik switch olduğu için Apex Pro Mini'yi tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka ne önerebilirsiniz