KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 18 Ağustos 2024 #11 sppoody dedi: Hayır UK İngilizce dizilim gerçek klavye. SteelSeries müşteri hizmetlerine seri numarasını da attım onlar da orijinal olduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... hocam memnun musunuz klavyeden? şarjı için çok kötü yorumlar var internette çabuk bitip zor doluyormuş sizin deneyimleriniz nasıl?
sppoody dedi: Hayır UK İngilizce dizilim gerçek klavye. SteelSeries müşteri hizmetlerine seri numarasını da attım onlar da orijinal olduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... hocam memnun musunuz klavyeden? şarjı için çok kötü yorumlar var internette çabuk bitip zor doluyormuş sizin deneyimleriniz nasıl?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 18 Ağustos 2024 #12 Kablosuz rgb klavyelerin şarjı çabuk biter.
sppoody Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 2 21 Ağustos 2024 #13 KhanDutch dedi: Hocam memnun musunuz klavyeden? Şarjı için çok kötü yorumlar var internette çabuk bitip zor doluyormuş sizin deneyimleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiç ne kadar dayandigini ne kadar sürede şarj oldugunu olcmedim ama hiç de sarji cabuk bitiyor diye rahatsiz olmadim. RGB acik Full parlaklikta kullanıyorum.
KhanDutch dedi: Hocam memnun musunuz klavyeden? Şarjı için çok kötü yorumlar var internette çabuk bitip zor doluyormuş sizin deneyimleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiç ne kadar dayandigini ne kadar sürede şarj oldugunu olcmedim ama hiç de sarji cabuk bitiyor diye rahatsiz olmadim. RGB acik Full parlaklikta kullanıyorum.