Apex Pro Mini Wireless'da meta layer kullanılmıyor

JuliKingsley

Megapat
Daha fazla  
Apex Pro mini Wireless klavyemi daha bugün aldım. SteelSeries GG uygulamasini indirdigim halde meta layer ozelligini kullanamiyorum. Ok tuslari, F1-12 tuslari vb. bircok ozelligi meta Layer'dan kullanilmasi gerekirken meta layer ise yaramiyor. Yardimci olabilecek varsa sevinirim.

123.png

Ek olarak bu konudan alakasız Firmware Update gerektigini ve bunun icin Dongle'in kasaya bagla olmasını ve kablo ile de bagli olmasini istiyor fakat PC'mde Type-C girisi yok ve SteelSeries Dongle'ı sadece Type-C ile baglanabiliyor, yeni bilgisayarim yarin gelecek ve onda da deneyecegim bunu ama bence 1.sorun ile bunun alakasiz oldugunu dusunuyorum, cunku bir suru review videolarinda bu ozelligin (meta layer) tak çıkar bir ozellik oldugunu ve klavye yazılımına entegre geldigini dogrular tarzda kullanimlar gördüm ama ben kullanamıyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

1234.png

Hocam oncelikle selam. 2 hafta once bende Apex Pro mini Wireless aldim. Sende meta layer ozellliginde sıkıntı oldugu gibi bende de sarjinin 70%i gecmemesi gibi bir sıkıntı var. Oncelikle meta layer sikintisi muhtemelen Firmware Update'i yapamadigindan dolayi kaynaklaniyor. O yuzden alt kisimda belirttigin soruna deginmek istiyorum. PC degistirecegini yazmissin, orada Type-C varsa sorunu muhtemelen halletmissindir fakat yoksa aklima gelen tek yontem USB to Type-C donusturuculerinden satin alabilirsin. Bu sayede hem dongleyi hem de kabloyu takabilirsin.

Hocam oncelikle selam. 2 hafta once bende Apex Pro mini Wireless aldim. Sende meta layer ozellliginde sıkıntı oldugu gibi bende de sarjinin 70%i gecmemesi gibi bir sıkıntı var. Oncelikle meta layer sikintisi muhtemelen Firmware Update'i yapamadigindan dolayi kaynaklaniyor. O yuzden alt kisimda belirttigin soruna deginmek istiyorum. PC degistirecegini yazmissin, orada Type-C varsa sorunu muhtemelen halletmissindir fakat yoksa aklima gelen tek yontem USB to Type-C donusturuculerinden satin alabilirsin. Bu sayede hem dongleyi hem de kabloyu takabilirsin.

Evet degistirince direkt cozdum sorunu. Şarj konusunda bende de sorun var ama ozellike 70% tarzi bir numara yok. Belki isine yarayabilir, ben genelde sarja taktiktan sonra 1-2 kere daha tak cikar yapiyorum kabloyu, ve uygulamadan kontrol ediyorum şarj edip etmedigini obur turlu bazen bende gun boyu şarjda biraksam bile PC'ye gectigimde 5% ile acmistim cunku şarj etmemis oluyordu. Onun disinda tam olarak hiç 70%i gecmiyorsa bilmiyorum. Bende geciyor. Bir diger sorun ise, bazen 90% gozukuyor şarj sonra kablosuza gecince baska bir numara oluyor. Bazen kablosuzda 5% yaziyor, sonra kabloyu takip cikariyorum ve kablosuza geri gecince baska bir % gosteriyor ki bu numara genelde 70% 80% gibi numaralar. Cok tuhaf bir klavye anlayamadim. Ayrica ek olarak altindaki silikon gibi seyler (klavye altindakilerden bahsediyorum, yukseklik ayari degil ama masaya surtunen silikonlar) cok saçma bir sekilde cikti 2-3 ay sonrasinda. Yapistirici ile yapistirmakla falan ugrasiyorum cok rezalet bir durum. Birdaha imkanim olsa fiyatinin 10%una satilsa yine almam. Wooting'e imkanim olsa onu alirdim da shipping yoktu galiba guncellenirse onu almak var aklimda.

Bende de meta layer çalışmıyor ve firmwave Update'te de 1. start'a basıyorum 2.'sine basılmıyor. Yardım F1 F2 tuşlarını veya SS alma tuşunu bu sayede kullanımıyorum. Çok büyük bir problem.

Bende de meta layer çalışmıyor ve firmwave Update'te de 1. start'a basıyorum 2.'sine basılmıyor. Yardım F1 F2 tuşlarını veya SS alma tuşunu bu sayede kullanımıyorum. Çok büyük bir problem.

hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. bu sorunun bir çözümü yok mu? üstteki yazılanlardan da pek bir şey anlamadım açıkçası.

Şarj konusunda benzer sorunları bende yaşıyorum. Sorunu cozebildiniz mi? Şarj 80 gösteriyordu 2 dakika içinde 70 göstermeye başladı.

Ne klavye imis arkadaş. Kardeşim şimdi gg SteelSeries uygulamasını indir varsa zaten Engine bölümüne gel. Klavye resminin olduğu yerin altında güncelleme kısmı var. Güncelle sorununun çözülecektir.

Ne klavye imis arkadaş. Kardeşim şimdi gg SteelSeries uygulamasını indir varsa zaten Engine bölümüne gel. Klavye resminin olduğu yerin altında güncelleme kısmı var. Güncelle sorununun çözülecektir.

Kanka hepsini yaptim dun aygit yoneticisni de yaptim duzelmedi.

bendede ayni klavye var fakat 1. starta basiliyor digerine basilmiyor mousede ayni sekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı