Apex Pro TKL 2023 yerine ne alınır?

Merhaba, geçen ay 7800 liralara Apex Pro TKL 2023 satın aldım. Sonra ürünün fiyatı 6600 liralara düşünce iade edip tekrar sipariş ettim. Şu an yeni gelen ürünün kutusunu henüz açmadım. Ve kendi kendime dedim ki “acaba manyetik Switch'e bu kadar gerek var mıydı?” zaten sistemim belli sıradan bir 2060'lı bilgisayarım ve 4 ms monitörüm var. Tabii bunlar yakın bir zamanda değişecek ancak yine de klavyeye bu kadar para harcamam doğru mu bilemedim. Arkadaşlar klavye hızını 1.5mm de kullanıyorum, zaten klavyeyi 2 hafta kullanma fırsatım oldu.
1.5mm bildiğim kadarıyla bir optik switch hızı. Ya da 1.2 ile 1.5mm arasında değişiyor tam emin değilim.

Ee ama gidip 0mmlerde kullanmaya ihtiyacım da yok. Bir ekstra OLED ekran var onu da çok işlevli bulamadım zaten bilgisayarı kullanırken klavyeye öyle çok bakmıyorsunuz ki. Ve bu süreç içerisinde TKL boyutlu bir klavyeyi de çok beğenemedim gibi. Hadi benim klavye yine tasarımı güzel ama birazdan da adı da geçeceği Huntsman V3 Tenkyless'i hiç beğenemedim. Üstelik klavyede ses tuşu bile yok, ben gidip ses tuşu için başka tuşun işlevini de bozmak istemiyorum.

Şimdi aradığım özellikler:
1- yeşil kadar bağırmasın yani en azından insanlar böyle söylüyor demek ki çok ses çıkarıyor, ama bir ses çıkarsın. (Apex Pro TKL 2023 gibi)
2- 1.5mm gibi bir hız tercihimdir. (sanırım optik switchler oluyor)
3- tam boy bir klavye ve yanında güzel bir bilek desteği.
Şimdi bu özelliklere göre benim Huntsman V3 almam gerekirdi ancak, böyle bir ürün piyasa da yok. 😄
Bu yüzden Huntsman V2 2. elini 2900 liraya buldum acaba alsam mı diyorum ama 1 seri eski ve 1 aylık denilse de 2. el.
Black Widow v4: Neredeyse efsane fiyatı da 4300 civari ama maalesef yeşil switch.
Sizce ne yapmalıyım? Büyük marka ne klavye alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı