Okanesma
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Rog Strix B550-A Gaming Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (KF432C16BB1A/16) 2x16 Ram Bellek
Kingston KC3000 M.2 SSD
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold Atx Güç Kaynağı
ThermalTake Core V71 Kasa
- Meslek
- Öğrenci + Elektronik Teknikeri
Dedigim gibi marka takıntısı olarak görün bunu W75 falan kasıp kavurdu ama Custom klavye almak mantıklı gelmiyor zaten manyetik switch istiyorum manyetik switch klavyeler 6 binden basliyor G PRO X 7-8 arası hem TKL tasarım marka rahat arayüz garanti imkanlari Wraith garanti konusunda kötüymüs diyorlar Custom klavyelere bir süre daha uzak kalacagım fikirleriniz için teşekkür ederim.
2K bir klavye aşırı ucuz geliyor kimse babasının hayrına klavye dagitmaz sonuçta?
Teşekkür ederim G PRO X'e karar verdim Rapid zaten bu fiyat bandında.
Wraith W75 zaten mekanik bir klavye yani mekanik hisli değil. Manyetik switch dediğiniz optik lazer switch ise artık her firma neredeyse bu teknolojiye sahip sadece iyi bir araştırma yapmalı ve gerekli incelemeler, teknik bilgiler yoksa o klavyelerden uzak durmalısınız. Hayırlı olsun bu arada deneyimlerinizi paylaşın mutlaka.
Madlionsun hiçbir ürünü alınmaz.
Gereksiz bir tepki bence klavye fiyatına göre harika iş çıkartıyor, gidip Gamepower, Everest vb. firmalardan tercih yapılacağına 2 yıl garantisi bulunan ve 2 yıl boyunca mevcut ekonomiye göre mis gibi bir klavye mad60 ve mad68 modelleri. 2 sene sonra zaten bozulduğunda yeni klavye alırsınız ki ben senelerce aynı klavyeleri kullanan birisi olarak (Logitech G103 klavyesini membrane olmasına rağmen sistemimi güncelleyene kadar kullandım ve artık sistemin hızına yetişemediği için satıp Apex Pro almıştım) tavsiye ediyorum açıkçası. Zaten klavye dediğiniz ürünü kaldırıp fırlatmayacaksınız, yıkamayacaksınız veya üstünde tepinmeyeceksiniz. Masanın üzerinde senelerce kalacak, ara sıra temizliğini yapacaksınız o kadar. Bu arada mad60 klavyeyi sadece oyunlarda kullanıyorum, ufak bir klavye olduğu için yön tuşları bile olmadığından normal kullanımda beni gıcık edebiliyor mini klavyeler
Son düzenleme: