E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Apex Pro TKL bir klavyem var içini temizlemek istiyorum, sizce nasıl tuşları sökmeliyim ya da aparat olmadan yapmamalı mıyım?
Merhabalar. Apex Pro TKL bir klavyem var içini temizlemek istiyorum, sizce nasıl tuşları sökmeliyim ya da aparat olmadan yapmamalı mıyım?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 11 Haziran 2021 #2 Telli olan keycap puller varsa en rahat onunla cikartabilirsin tuslari. Digerleri keycaplere zarar verebiliyor.
Telli olan keycap puller varsa en rahat onunla cikartabilirsin tuslari. Digerleri keycaplere zarar verebiliyor.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 11 Haziran 2021 #3 ekinfb44 dedi: Merhabalar. Apex Pro TKL bir klavyem var içini temizlemek istiyorum, sizce nasıl tuşları sökmeliyim ya da aparat olmadan yapmamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ekinfb44 dedi: Merhabalar. Apex Pro TKL bir klavyem var içini temizlemek istiyorum, sizce nasıl tuşları sökmeliyim ya da aparat olmadan yapmamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Shuriken dedi: Telli olan keycap puller varsa en rahat onunla cikartabilirsin tuslari. Digerleri keycaplere zarar verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Glank dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Shuriken dedi: Telli olan keycap puller varsa en rahat onunla cikartabilirsin tuslari. Digerleri keycaplere zarar verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Glank dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.