S Shrink Picopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhaba Apex Pro kullanıyorum sıkıldığım için klavyemi değiştirmek istiyorum. Klavye modlasam Apex Pro'dan daha iyi bir klavye yapabilir miyim? Bütçem 3 3.5
Merhaba Apex Pro kullanıyorum sıkıldığım için klavyemi değiştirmek istiyorum. Klavye modlasam Apex Pro'dan daha iyi bir klavye yapabilir miyim? Bütçem 3 3.5
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 12 Mart 2023 #2 Custom klavyeden mi bahsediyorsunuz herhalde. Biraz uğraştırır. Videolarını izlersen daha iyi açıklarlar.
Custom klavyeden mi bahsediyorsunuz herhalde. Biraz uğraştırır. Videolarını izlersen daha iyi açıklarlar.
S Shrink Picopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 599108 dedi: Custom klavyeden mi bahsediyorsunuz herhalde. Biraz uğraştırır. Videolarını izlersen daha iyi açıklarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam evet custom klavyeden bahsediyorum izledim ama pek bir şey anlamadım kendim yapsam apex prodan daha iyi olabilir mi ?
599108 dedi: Custom klavyeden mi bahsediyorsunuz herhalde. Biraz uğraştırır. Videolarını izlersen daha iyi açıklarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam evet custom klavyeden bahsediyorum izledim ama pek bir şey anlamadım kendim yapsam apex prodan daha iyi olabilir mi ?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 12 Mart 2023 #4 Shrink dedi: Hocam evet custom klavyeden bahsediyorum izledim ama pek bir şey anlamadım kendim yapsam apex prodan daha iyi olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olabilir, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya baktınız mı?
Shrink dedi: Hocam evet custom klavyeden bahsediyorum izledim ama pek bir şey anlamadım kendim yapsam apex prodan daha iyi olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olabilir, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya baktınız mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Mart 2023 #5 Apex Pro ahım şahım bir klavye değil. Custom yaparsanız aynı paraya rahat daha iyisi toplanır.
S Shrink Picopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #6 599108 dedi: Olabilir, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... İzledim hocam apex pro yu satılıga koydum custom yapacağım erme dedi: Apex Pro ahım şahım bir klavye değil. Custom yaparsanız aynı paraya rahat daha iyisi toplanır. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç k ayırmam lazım
599108 dedi: Olabilir, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... İzledim hocam apex pro yu satılıga koydum custom yapacağım erme dedi: Apex Pro ahım şahım bir klavye değil. Custom yaparsanız aynı paraya rahat daha iyisi toplanır. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç k ayırmam lazım
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Mart 2023 #7 Shrink dedi: Hocam kaç k ayırmam lazım Genişletmek için tıkla... En aşağı 3000 TL gerekir iyi bir şey istenirse.
Shrink dedi: Hocam kaç k ayırmam lazım Genişletmek için tıkla... En aşağı 3000 TL gerekir iyi bir şey istenirse.
S Shrink Picopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 erme dedi: En aşağı 3000 TL gerekir iyi bir şey istenirse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam apex pro ne kadardan satılır hyperx pudding keycaps ile biliyor musunuz ?
erme dedi: En aşağı 3000 TL gerekir iyi bir şey istenirse. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam apex pro ne kadardan satılır hyperx pudding keycaps ile biliyor musunuz ?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Mart 2023 #9 2700, 2800 uygun olabilir. Sıfırına göre biraz daha düşükten koyarsınız.