Eskopya27 Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 359 18 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar internet kafede Apex'i açtığımda sıkıntı olmuyor oynuyorum ama misal arkadaşımla takım olacağız, o bana istek attığı an ya da odaya girdiği an Apex çalışmayı durduruyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar internet kafede Apex'i açtığımda sıkıntı olmuyor oynuyorum ama misal arkadaşımla takım olacağız, o bana istek attığı an ya da odaya girdiği an Apex çalışmayı durduruyor. Bunun sebebi ne olabilir?
A Ajay Ghale Hectopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 153 18 Ocak 2020 #2 İnternet kafeden windows 10 la giriyorsun ki açıyor sanırım. W10 yükle Artı 0 Eksi
KS KS Eskopya27 Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 359 18 Ocak 2020 #3 Ajay Ghale dedi: İnternet kafeden windows 10 la giriyorsun ki açıyor sanırım. W10 yükle Genişletmek için tıkla... Kafe benim olsa yüklerim Sorun işletim sisteminde mi? Artı 0 Eksi
Ajay Ghale dedi: İnternet kafeden windows 10 la giriyorsun ki açıyor sanırım. W10 yükle Genişletmek için tıkla... Kafe benim olsa yüklerim Sorun işletim sisteminde mi?
A Ajay Ghale Hectopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 153 18 Ocak 2020 #4 Eskopya27 dedi: Kafe benim olsa yüklerim Sorun işletim sisteminde mi? Genişletmek için tıkla... Yani yanlış anlattım ama evet işletim sistemindendir bi konuş Artı 0 Eksi
Eskopya27 dedi: Kafe benim olsa yüklerim Sorun işletim sisteminde mi? Genişletmek için tıkla... Yani yanlış anlattım ama evet işletim sistemindendir bi konuş