larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Bir ayar vardı kapattım, bir daha da bulamadım. Silahın mermisi bitince otomatik olarak diğerine geçmesini nasıl sağlarım?
Bir ayar vardı kapattım, bir daha da bulamadım. Silahın mermisi bitince otomatik olarak diğerine geçmesini nasıl sağlarım?
Çözüm Mustafa.Kaan 17 Mayıs 2025 Ana Menü → ayarlar→Oynanış menüsüne gir. “Weapon Auto Cycle on Empty” seçeneğini bul. Bu seçeneği açık konuma getir.
Ana Menü → ayarlar→Oynanış menüsüne gir. “Weapon Auto Cycle on Empty” seçeneğini bul. Bu seçeneği açık konuma getir.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.641 Makaleler 2 Çözümler 1.643 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Ana Menü → ayarlar→Oynanış menüsüne gir. “Weapon Auto Cycle on Empty” seçeneğini bul. Bu seçeneği açık konuma getir. Artı 0 Eksi Çözüm
Ana Menü → ayarlar→Oynanış menüsüne gir. “Weapon Auto Cycle on Empty” seçeneğini bul. Bu seçeneği açık konuma getir.