Apex'te takilma sorunu

Teknomanyak12

Centipat
Arkadaslar Apex oynarken kosarken takila takila gidiyor ve FPS düşmesi gibi gozukuyor ama degil. FPS mi olctugumde yuzlerde seyrediyor ama oyun dikkatli bakildiginda takila takila gidiyor. SSD'den kaynaklanacagini dusundugum icin HDD'ye kopyalayip oradan acip oynadim durum gene ayni. Bunun nedeni nedir acaba bir bilgisi olan varsa cok yardimci olmus olur tesekkurler.

Ping değerleriniz nedir? Hız testi yapıp söyleyebilir misiniz? Her zaman mı yapıyor arada mı?
WLAN ile mi oynuyorsunuz Ethernet ile mi?

Ping değerleriniz nedir? Hız testi yapıp söyleyebilir misiniz? Her zaman mı yapıyor arada mı?
WLAN ile mi oynuyorsunuz Ethernet ile mi?
pingim testte 64 falan ethernetle oynuyorum ama netten oldugunu sanmıyorum,çünkü evimde ps4 var ve ondada aynı netten apex oynuyorum böle bi sıkıntım olmuyor.

Sisteminiz özellikleri nedir?
DDU ile ekran kartı driverlarını silip yeniden kurun.

Eğer kartı AMD ise ve versiyon 2020 Adrenalinse takılma olabilir. Radeon ayarlarından Apexe gelin. Modu gaming ise takılma yapıyordur. Standart yapıp dener misiniz?

Eğer kartı AMD ise ve versiyon 2020 Adrenalinse takılma olabilir. Radeon ayarlarından Apexe gelin. Modu gaming ise takılma yapıyordur. Standart yapıp dener misiniz?
Simdi formatladim.Dediginiz gibi evet onu kullaniyodum ve gaming modda bakalim bugun insin yarin onu indirmiycem ole deniycem.windows update ile ekran kartinida guncelliyo degilmi? Butun suruculeri ekstra indirmeme bisey yuklememe gerek yok cunku adrenalini kendim yukledim.

Window Update indiriyor ama kendiniz indirip kurmanız daha sağlıklı olur. Son sürümden önceki sürümü indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…