KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Idle Daddy yorumlarında Steam API key silin yoksa hesabınız gidebilir yazıyordu. Ben de yaptım ama o zamandan beri SteamDB profilimi güncellenmiyor. Nasıl düzeltirim?
Idle Daddy yorumlarında Steam API key silin yoksa hesabınız gidebilir yazıyordu. Ben de yaptım ama o zamandan beri SteamDB profilimi güncellenmiyor. Nasıl düzeltirim?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 24 Mart 2023 #2 Sign In steamcommunity.com Buradan tekrardan aktifleştirebilirsiniz
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Yukapian dedi: Sign In steamcommunity.com Buradan tekrardan aktifleştirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Rastgele bir şey yazıp aktifleştirdim ama steamdb halen bozuk.
Yukapian dedi: Sign In steamcommunity.com Buradan tekrardan aktifleştirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Rastgele bir şey yazıp aktifleştirdim ama steamdb halen bozuk.