API key dolandırıcılığından nasıl korunulur?

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
API key dolandırıcılığı diye bir şey var pek bilgi sahibi değilim korunmak için ne yapmalıyım? Şu ana kadar Steam hesabımı key drop, case hug ve skins monkey sitelerinde kullandım onun dışında hiçbir yere vermedim hesabımı. Google üzerinden API keyim var mı yok mu diye bir baktım yok gözüküyor sonradan bu siteler benim Steam hesabıma API key oluşturabilir mi ve son sorum API key sadece birisiyle trade esnasında mı dolandırabiliyorlar yoksa hesabımı komple boşaltabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir olmayan sitelere giriş yapma yeter. Bazı siteler bedava skin veriyoruz giriş yapana vb gibi kampanyalar yapıyor ancak bunların hepsi dolandırıcı giriş yaptığın an hesabın gidiyor.
Ayrıca diyelim skins monkey kullanıyorsun internete yazdın bir gün sitenin adını dolandırıcı skins donkey diye site açıyor mesela reklam veriyor. Sen skins monkey sanıyorsun o siteyi giriş yaptığın an hesap gidiyor. Kullandığın sitenin orijinal site olduğuna da dikkat et yani.

Ha diyelim dolandirildin şu an zaten yeni gelen sistemle takası iptal edebiliyorsun 7 gün içinde o yüzden mümkün değil artık takasla dolandırılmak.

@sadocanbaba
Hediyelerden ve bedava veya çok iyi şanslardan ÜRETİCİ nin kendi sitesi veya iyi bilinen siteler olmadığı sürece uzak durun veya giriş yapmadan önce dikkatle araştırın.
Bir şans veya vaad inanılmayacak kadar iyi ise gerçek değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı