Steam API key nedir?

Daha fazla  
Merhaba ben ByNoGame üzerinden ilan koydum ve koyarken API key dolandırıcılığını önleme ile alakalı bir video vardı izledim ve anlamadım.
Bu API key ne işe yarıyor ve dolandırılmadığımı nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
API uygulamalara erişim sağlamaya yarayan arayüzlere verilen isimdir. API anahtarlarıysa kullanıcıya/üçüncü partiye oluşturulan eşsiz anahtarlardır. Örneğin roM2Wi7swTz6Fayvd4WsvrFaY34gg4X8 bir API anahtarı olabilir. Eğer bu anahtar sizin örneğin Twitter hesabınızın API anahtarıysa bu anahtar ile sizin adınıza twit atılabilir, silinebilir, retweet edilebilir vs. ByNoGame'de olay nedir bilmiyorum ama eğer BNG'de hesabınız için API anahtarı oluşturulabiliyorsa bu anahtarı başkalarına kaptırmayın yoksa hesabınıza erişebilirler diyorlardır büyük ihtimalle.

Steam'ın 3. parti sitelere bağlanmak için yaptığı bir uygulama. Takas isteklerimizi görüp profilimizi görüyorlar. Ancak hesabı yönetmezler diye hatırlıyorum. Ek olarak Steam bunu yapmanızı istemiyor ve sorumlu tutmuyor kendilerini.
Kaldırmak istediğiniz zaman bu linkten kaldırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…