Aury Picopat Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2025 #1 Evet API key ile kullanılan bir yapay zeka chatbot yaptım API keyi saklamak için proxy yapmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2025
Evet API key ile kullanılan bir yapay zeka chatbot yaptım API keyi saklamak için proxy yapmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.123 Çözümler 78 Yer İstanbul 28 Aralık 2025 #2 Aury dedi: Evet API key ile kullanılan bir yapay zeka chatbot yaptım API keyi saklamak için proxy yapmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir backend hazırlayın. Arayüzden gönderdiğiniz mesaj istekleri doğrudan API'a gitmek yerine sizin backend'inize gitsin. IP bazında mesaj zaman aşımı kontrolü koyun ki kullananlara bedava limitsiz servis vermiş olmayın.
Aury dedi: Evet API key ile kullanılan bir yapay zeka chatbot yaptım API keyi saklamak için proxy yapmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir backend hazırlayın. Arayüzden gönderdiğiniz mesaj istekleri doğrudan API'a gitmek yerine sizin backend'inize gitsin. IP bazında mesaj zaman aşımı kontrolü koyun ki kullananlara bedava limitsiz servis vermiş olmayın.