CacikLee Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #1 Telefona APK'ları attım. Bilinmeyen kaynaklar ayarını aktif ettim. Ama kurarken Parsing Error hatası alıyorum. Ne yapacağım ? @Asım Demir @Silinen üye @MF @Recep Baltaş @samet67671 Son düzenleme: 3 Eylül 2015
Telefona APK'ları attım. Bilinmeyen kaynaklar ayarını aktif ettim. Ama kurarken Parsing Error hatası alıyorum. Ne yapacağım ? @Asım Demir @Silinen üye @MF @Recep Baltaş @samet67671
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Eylül 2015 #2 Olası nedenler: APK dosyası hatalı veya eksik inmiştir. Bilinmeyen Kaynaklar ayarı aktif edilmemiştir. Uygulama cihazınız veya Android sürümünüz ile uyumlu değildir.
Olası nedenler: APK dosyası hatalı veya eksik inmiştir. Bilinmeyen Kaynaklar ayarı aktif edilmemiştir. Uygulama cihazınız veya Android sürümünüz ile uyumlu değildir.
CacikLee Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #3 MF dedi: Olası nedenler: APK dosyası hatalı veya eksik inmiştir. Bilinmeyen Kaynaklar ayarı aktif edilmemiştir. Uygulama cihazınız veya Android sürümünüz ile uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Telefon ROM'lu, bu bir sorun teşkil eder mi ?
MF dedi: Olası nedenler: APK dosyası hatalı veya eksik inmiştir. Bilinmeyen Kaynaklar ayarı aktif edilmemiştir. Uygulama cihazınız veya Android sürümünüz ile uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Telefon ROM'lu, bu bir sorun teşkil eder mi ?