Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim?
Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 21 Mayıs 2024 #2 Nereden indireceğine bağlı. Neyin APK'sını indirmek istiyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.123 Makaleler 7 Çözümler 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 İndirdiğin APK uygulamaya bağlı bu tamamen.
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2024 #4 Churenim dedi: Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir bir web sitesi ise indir ama her zaman risk var.
Churenim dedi: Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir bir web sitesi ise indir ama her zaman risk var.
Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 Mr. Nugget dedi: Hocam güvenilir bir web sitesi ise indir ama her zaman risk var. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: İndirdiğin APK uygulamaya bağlı bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: İndirdiğin APK uygulamaya bağlı bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Premium var yine de sıkıntı çıkabilir mi, kalıcı olarak performansı etkileyebilir mi? Bu arada alight Motion indireceğim.
Mr. Nugget dedi: Hocam güvenilir bir web sitesi ise indir ama her zaman risk var. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: İndirdiğin APK uygulamaya bağlı bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: İndirdiğin APK uygulamaya bağlı bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Premium var yine de sıkıntı çıkabilir mi, kalıcı olarak performansı etkileyebilir mi? Bu arada alight Motion indireceğim.
123musti123 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 643 Yer Afganistan Daha fazla Sistem Özellikleri ne? Cinsiyet Erkek Meslek FBI Special Agent 25 Mayıs 2024 #6 Churenim dedi: Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden indirceksin önce Avast Mobile Kaspersky Mobile gibi güçlü antivirüs yükle.
Churenim dedi: Yeni telefon aldım ve APK bir dosya indirmem lazım, performansı etkiler mi veya herhangi bir virüs taraması nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden indirceksin önce Avast Mobile Kaspersky Mobile gibi güçlü antivirüs yükle.
Churenim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #7 123musti123 dedi: Nereden indirceksin önce Avast Mobile Kaspersky Mobile gibi güçlü antivirüs yükle. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım direkt dosyayı attı ve Kaspersky Premium'um var yine de herhangi bir risk var mı?
123musti123 dedi: Nereden indirceksin önce Avast Mobile Kaspersky Mobile gibi güçlü antivirüs yükle. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım direkt dosyayı attı ve Kaspersky Premium'um var yine de herhangi bir risk var mı?