Çözüldü APKPure arkada çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, APKPure ile bir şeyler indirmiştim. O şeyleri oynamıyorum bile ama APKPure arkada etkin diyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Antivirüslük bir şey yok. Arkada çalışmasını da neden sorun ettiniz anlamadım. İsterseniz durdurabilirsiniz. Veya kullanmıyorsanız kaldırın. Eğer orijinal uygulamayı kullanıyorsanız ortada bir sorun yok.

@pcci reis, tarama yaptınız mı hocam? Bir sorun çıktı mı?
Yüklediğin dosyaları ve apkpure uygulamasını,dosyalarını sil. Kaspersky veya başka bir antivirüs programıyla telefonu tarat eğer bir virüs çıkmazsa sorun olmaz. Bir de apkpure uygulamasını güvenli diyor çoğu kişi fazla endişelenme bence.

Antivirüslük bir şey yok. Arkada çalışmasını da neden sorun ettiniz anlamadım. İsterseniz durdurabilirsiniz. Veya kullanmıyorsanız kaldırın. Eğer orijinal uygulamayı kullanıyorsanız ortada bir sorun yok.

Son düzenleme:
Çözüm

Yok gayet normal hocam sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı