APKPure güvenli midir?

conorwolf

Hectopat
Daha fazla  
Bu siteden bilgisayara APK dosyası indirdim ancak PC'de bir işlem yapmadım. Sadece flasha attım sonra sildim. İnternette virüs bulaşabilme ihtimali olduğunu gördüm. Böyle bir şey mümkün mü?

Zamanında çok fazla kullanmıştım. Herhangi zararını görmemiştim. Hala öyle mi bilmiyorum maalesef. En az 3 yıl önceden bahsediyorum.

Bilgisayara APK indirdiyseniz Windows ise sorun olmaz.

APKPure guvenilir. Her APK guvenilir olmayabilir ama genelleme yaparsak guvenli APK dosyalari onde.

Bu siteden bilgisayara APK dosyası indirdim ancak PC'de bir işlem yapmadım. Sadece flasha attım sonra sildim. İnternette virüs bulaşabilme ihtimali olduğunu gördüm. Böyle bir şey mümkün mü?
2-3 megabayt içine ne evrenler sokuşturulur, en mantıklısı adam gibi bir antivirüs kullanmak ya da asıl siteden edinmek.

Anladım aslında dosyayı açmadım hiçbir işlem yapmadım sadece flasha attım ama demek ki sorun olabilir ve bilgisayarım Windows şimdi bilgisayarı formatlıyorum peki her diski formatlamam gerekir mi?

Anladım aslında dosyayı açmadım hiçbir işlem yapmadım sadece flasha attım ama demek ki sorun olabilir ve bilgisayarım Windows şimdi bilgisayarı formatlıyorum peki her diski formatlamam gerekir mi?

Sacmalamayin, adam akilli bir AV yukleyip tarama yaptirin cok tirsiyorsaniz. Formata falan gerek yok. APKPure guvenilir, bir kac defa kullandigim oldu.

Formatlamak, bunu yapmayin!

Format su an neden?

Format atmanizi gerektirecek bir durum yok. Virus olup olmadigi bile belli degil. Zaten dosyayi acmadiginiz surece kendi kendine virus olsa bile calisacagini sanmiyorum, belki calisani vardir ama ust duzey zararli olacagini sanmiyorum olsa bile.

Tarama yapmaniz yeterliydi ve size APKPure'nin guvenilir oldugunu soyledim. Populer bir uygulamanin APK dosyasi ise ve cok indirilmisse muhtemelen guvenilirdir zaten.

@conorwolf ve evet, bu bir APK dosyasi. Android icin, Windows icin degil. Suphe etmenize gerek yok.

Teşekkürler arkadaşlar vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Format atmıyorum dosyayı Kaspersky internet sitesine yükleyip tarattım bir sorun bulmadı herhalde temizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı