Apnx V1 kasaya kaç adet fan alınmalı?

Damnkai

Femtopat
Daha fazla  
Sistemimi yeniliyorum ve görünüş açısından beyaz bir setup dizmek istiyorum. Wraith'in sitesinde güzel bir kasa buldum ama fanlarını ayrı sipariş ediyoruz sanırım.
Kasa link; APNX V1 Bilgisayar Kasası
Reverse fan link; APNX FP1-R Kasa Fanı
Normal fan link; APNX FP1 Kasa Fanı

Benim bu kasaya kaç adet reverse kaç adet normal fandan almam gerekiyor? Üst taraf kısmına işlemcinin sıvı soğutucusu gelecek oraya da Lian Li galahad 2 360 LCD aldım. Bir de buna uygun bir PSU öneriniz varsa onu da alabilirim. Teşekkürler.

Sistemimi yeniliyorum ve görünüş açısından beyaz bir setup dizmek istiyorum. Wraith'in sitesinde güzel bir kasa buldum ama fanlarını ayrı sipariş ediyoruz sanırım.

Benim bu kasaya kaç adet reverse kaç adet normal fandan almam gerekiyor? Üst taraf kısmına işlemcinin sıvı soğutucusu gelecek oraya da Lian Li galahad 2 360 LCD aldım. Bir de buna uygun bir PSU öneriniz varsa onu da alabilirim. Teşekkürler.

Merhaba fanları aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Piyasada reverse fan bulamıyorum doğru dürüst.

Merhaba fanları aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Piyasada reverse fan bulamıyorum doğru dürüst.

Aldım. Kasadan gayet memnunum hava akışı şahane. Fakat bir ay öncesine kadar her şey düzgün çalışırken bir anda kasanın zemin kısmındaki reverse fanlardan bir tanesi acayip şekilde ses yapmaya başladı sonrasında da durdu. Bende kasayı açıp fanın dönmesi için parmağım ile bir destek attım. Sesli bir şekilde dönmeye devam etti. Ardından malum sıcaklıklar yükselince bende bios üzerinden fanların ayarını biraz daha açınca sorun garip bir şekilde ortadan kalktı. Sanırım fanla ilgili bir sorun değil de, dışarıdan kasa içerisine girmiş bir etkenden ötürü o hale geldi. Şuan hiçbir sıkıntı yok taş gibi çalışıyor. Fanların renklerini kasa üzerinden değiştiriyorum. Ama bir ara Signal Rgb üzerinden kasanın bütün renklerini şöyle bi düzenleyeyim dediğimde fanların desteklenmediğini gördüm. Bu fanların bir de FPR2 versiyonu varmış ve çok daha iyiymiş. Ama ne yazık ki ülkemizde mevcut değil. Alınabilir.

Aldım. Kasadan gayet memnunum hava akışı şahane. Fakat bir ay öncesine kadar her şey düzgün çalışırken bir anda kasanın zemin kısmındaki reverse fanlardan bir tanesi acayip şekilde ses yapmaya başladı sonrasında da durdu. Bende kasayı açıp fanın dönmesi için parmağım ile bir destek attım. Sesli bir şekilde dönmeye devam etti. Ardından malum sıcaklıklar yükselince bende BIOS üzerinden fanların ayarını biraz daha açınca sorun garip bir şekilde ortadan kalktı. Sanırım fanla ilgili bir sorun değil de, dışarıdan kasa içerisine girmiş bir etkenden ötürü o hale geldi. Şu an hiçbir sıkıntı yok taş gibi çalışıyor. Fanların renklerini kasa üzerinden değiştiriyorum. Ama bir ara SignalRGB üzerinden kasanın bütün renklerini şöyle bir düzenleyeyim dediğimde fanların desteklenmediğini gördüm. Bu fanların bir de fpr2 versiyonu varmış ve çok daha iyiymiş. Ama ne yazık ki ülkemizde mevcut değil. Alınabilir.

Yorumun için teşekkür ederim. Ben de MSI MAG pano M100R kasanın kendi fanlarını daha sessiz fanlarla değiştirmek istediğim için alternatifleri araştırıyorum. Daha karar veremedim. Stok fanlar aşırı sesli geliyor.

Bende bu kasada karar kıldım gelecek ay alacağım ama hangi fanı alıp nereye takacağımı bilmiyorum sen nasıl yaptın. Bir de sıvı soğutmadan memnun musun?
İşlemcim AMD Ryzen 5 7600X.

Aldım. Kasadan gayet memnunum hava akışı şahane. Fakat bir ay öncesine kadar her şey düzgün çalışırken bir anda kasanın zemin kısmındaki reverse fanlardan bir tanesi acayip şekilde ses yapmaya başladı sonrasında da durdu. Bende kasayı açıp fanın dönmesi için parmağım ile bir destek attım. Sesli bir şekilde dönmeye devam etti. Ardından malum sıcaklıklar yükselince bende BIOS üzerinden fanların ayarını biraz daha açınca sorun garip bir şekilde ortadan kalktı. Sanırım fanla ilgili bir sorun değil de, dışarıdan kasa içerisine girmiş bir etkenden ötürü o hale geldi. Şu an hiçbir sıkıntı yok taş gibi çalışıyor. Fanların renklerini kasa üzerinden değiştiriyorum. Ama bir ara SignalRGB üzerinden kasanın bütün renklerini şöyle bir düzenleyeyim dediğimde fanların desteklenmediğini gördüm. Bu fanların bir de fpr2 versiyonu varmış ve çok daha iyiymiş. Ama ne yazık ki ülkemizde mevcut değil. Alınabilir.

Merak ettiğim bir şey var da bu fanların rengini nereden ayarlayabiliriz uygulamadan yapılmıyorsa Lian Li O11 vision compact kasam var üzerinden ayarlanır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı