APOLLO 5T12 sistem nasıldır?

WahpiTrex

Hectopat

Merhaba, uzun süredir bilgisayar almayı düşünüyordum. Geçenlerde linkteki sisteme denk geldim ve açıkçası özellikleri hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Ya da bana önerebileceğiniz denk bir sistem var mıdır? Bilgisayarda Blender, Unity gibi programları kullanmayı ve yanında oyun oynamayı planlıyorum. i3 12100F'in darboğaza sebep olmasından korksam da en azından ileride upgrade edebilirim diye düşünüyorum.

Bu sistem haricinde aynı sistemin Ryzen 5 5500 işlemcili versiyonu da bulunuyor. Hangisini tercih etmeliyim sizce?

Çöp aynı fiyata daha iyisini topluyorlar.

Çöp aynı fiyata daha iyisini topluyorlar.

Hocam vallahi ben kendim toplamayı her denediğimde daha zararlı çıkıyorum. Önerebileceğiniz bir sistem veya toplama taktiğiniz var mı? Fiyatların daha da pahalılaşmasından korktuğum için elimi hızlı tutmak istiyorum.

Forumdan bir arkadaşıma konu linkini attım o birazdan gelip çok güzel bir sistem önerecektir. Yukarıdaki kişinin atmış olduğu sistemin F/P ile alakası yok lütfen o çöpü almayınız.

Forumdan bir arkadaşıma konu linkini attım o birazdan gelip çok güzel bir sistem önerecektir. Yukarıdaki kişinin atmış olduğu sistemin F/P ile alakası yok lütfen o çöpü almayınız.
Bir haber var mı hocam?

Bu kasa da benim seçeneklerim arasında ancak çok fazla AMD tecrübem yok açıkçası, ayrıca DLSS, RTX gibi etmenler de beni NVIDIA'ya itiyor. Diğer taraftan da 12 GB olması ve biraz daha iyi olması 6700'ü avantajlı kılıyor. Çok arada kaldım. 3. olarak 14800 liraya Gaming Gen'de easter gamers adlı bir sistem var, 3060 12 GB ekran kartı, i312100F var. O da 3. bir seçenek olarak kafamı kurcalıyor.

Son düzenleme:
Apollo 5T12 olan sistemi ben aldım.
1 aydır kullanıyorum fiyatına göre gayet güzel.
Ekran kartı Max 75 derece
İşlemci Max 78 derece
Sıcaklıklar bu şekilde.
Ayrıca render falanda yaptım programlarda NVIDIA desteği daha önde olduğu için daha hızlı.
Ve dediğiniz gibi oyunlar da RTX ve DLSS artısı da var tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…