K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Salı 22:52 #1 Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı? Son düzenleme: Salı 22:58
Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı?
SessizBeyit Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:01 #2 kraliyetuyesi dedi: Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Konu olarak sorun değil fakat sıralama değişebilir ya da konular içerisindeki ufak kavramlar. Garanti olması açısından bulunduğunuz yıldan 2 sene ve daha eski kitapları almamanızı öneririm.
kraliyetuyesi dedi: Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Konu olarak sorun değil fakat sıralama değişebilir ya da konular içerisindeki ufak kavramlar. Garanti olması açısından bulunduğunuz yıldan 2 sene ve daha eski kitapları almamanızı öneririm.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 2 Salı 23:02 #3 kraliyetuyesi dedi: Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam Apotemi zaten genel olarak kitaplarını pek güncellemiyor.
kraliyetuyesi dedi: Tilt için toplu fasikül buldum fiyatı da diğerlerine göre biraz uygundu aldım. Fakat yayın tarihi kısmında 2020 yazıyordu. Sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam Apotemi zaten genel olarak kitaplarını pek güncellemiyor.
SessizBeyit Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:05 #4 Kasım_0 dedi: Sorun olmaz hocam Apotemi zaten genel olarak kitaplarını pek güncellemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocama Apotemi'yle alakalı değil de müfredatla alakalı. Tek başına alınacaksa sıkıntı değil fakat okulla götürülecekse bence olmaz gibi.
Kasım_0 dedi: Sorun olmaz hocam Apotemi zaten genel olarak kitaplarını pek güncellemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocama Apotemi'yle alakalı değil de müfredatla alakalı. Tek başına alınacaksa sıkıntı değil fakat okulla götürülecekse bence olmaz gibi.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 2 Salı 23:11 #5 SessizBeyit dedi: Hocama Apotemi'yle alakalı değil de müfredatla alakalı. Tek başına alınacaksa sıkıntı değil fakat okulla götürülecekse bence olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam sıkıntı olur gibi.
SessizBeyit dedi: Hocama Apotemi'yle alakalı değil de müfredatla alakalı. Tek başına alınacaksa sıkıntı değil fakat okulla götürülecekse bence olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam sıkıntı olur gibi.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Dün 09:43 #6 Yok okulla götürmek için değil. Kendim çözecektim. İptal ettim siparişimi. Güncel baskıları alırım.