fenerbahce.sk Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 365 26 Ocak 2025 #1 Apotext geri döndü, video attı, ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 fenerbahce.sk dedi: Apotext geri döndü, video attı, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bence tam olarak geri dönmedi. Sponsorluk almış çünkü o videodan.
fenerbahce.sk dedi: Apotext geri döndü, video attı, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bence tam olarak geri dönmedi. Sponsorluk almış çünkü o videodan.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 28 Ocak 2025 #3 fenerbahce.sk dedi: Apotext geri döndü, video attı, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Napalım. eskiden iyiydi şimdi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyidir.
fenerbahce.sk dedi: Apotext geri döndü, video attı, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Napalım. eskiden iyiydi şimdi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyidir.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 28 Ocak 2025 #4 bay0rdek dedi: Bence tam olarak geri dönmedi. Sponsorluk almış çünkü o videodan. Genişletmek için tıkla... Bayağı kişi donate atmış gelebilirde yani ben olsam gelirdim adam hem bayağı seviliyor hem izleniyor hem para kazanıyor. Ben Berkay akçay'ın gelmesini daha çok istiyorum.
bay0rdek dedi: Bence tam olarak geri dönmedi. Sponsorluk almış çünkü o videodan. Genişletmek için tıkla... Bayağı kişi donate atmış gelebilirde yani ben olsam gelirdim adam hem bayağı seviliyor hem izleniyor hem para kazanıyor. Ben Berkay akçay'ın gelmesini daha çok istiyorum.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 885108 dedi: Napalım. eskiden iyiydi şimdi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Saçma Sapan şeyler derken neyi kastediyorsunuz ?
885108 dedi: Napalım. eskiden iyiydi şimdi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Saçma Sapan şeyler derken neyi kastediyorsunuz ?
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 28 Ocak 2025 #6 bay0rdek dedi: Saçma sapan şeyler derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle saçma sapan role-play Minecraft içerikleri olur ya umarım çekmez böyle şeyler.
bay0rdek dedi: Saçma sapan şeyler derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle saçma sapan role-play Minecraft içerikleri olur ya umarım çekmez böyle şeyler.
mamuteşşek Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #7 3 ay oldu geri gelmedi inşallah yine gitmemiştir.