Apotext YouTube'u bırakmış

Vebrux

Picopat
Yer
Romania
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok üzüldüm, 2016'dan beri izlerdim :( 3 yıldır unutmuşum, girip bakayım dedim bırakmış YouTube'u. Son video 6 ay önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlendiği için bıraktı diye biliyorum.

Ben çok severdim her videosunu kaçırmadan izlerdim 2016 ve 2020 arasında hep video çekmesini beklerdim video geldiği anda like atardım niye bıraktı ki hiç anlamadım keşke hiç gitmeseydide.
En azından YouTube iyi hiç küfür etmeyen bir kişi kalırdı bu zamanda herkes küfür ediyor bir tek o küfür etmiyordu keşke burada olsaydı.

. Sadece bunla özetleyebilirim.
Sence de saçma değil mi? O kadar insanı umursamadan bırakmak.Sadece soruyorum,NEDEN? Uzun bir depresyon yaşadım sen gittikten sonra çünkü kimse bana bu kadar samimi olmadı 2 yıl olacak ama ben hala kendimi toparlayamadım.Tüm videolarını izledim,izledim,izledim 100 kere izledim.500.000 abonelik bir kanalsın tamam 200.000'i ya umursamadı ya da afk'lar ama diğerleri,aynı benim gibi her gün bir umutla gelip kanala bakıyorlar ve o gün zehir gibi geçiyor.İlk başta ilk 2 3 ay ağladım,sadece ağladım ama hiç birşey yapamadım.Sonra yavaş yavaş kendime geldim ve inan bütün videolarını 2'den fazla kez izledim.içimde hala bir umut vardı belki video atar diye ama olmadı,maalesef olmadı.Seni izlemediğim her güne o kadar pişmanım ki,anlatamam.Tabi sen bunu görmeyeceksin ama artık içimi boşaltmak istiyorum ve hala umut var belki görürsün diye yazıyorum.Senden tek isteğim sadece video atman.Bunu da şuan ağlayarak yazıyorum o yüzden daha yazamayacağım lütfen geri dön Apotext.. ona bunu yazdım ama hala cevap yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı