TriPoloski Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Ninja puppets indirmek istemiştim. Hiçbir yerde bulamadım. Karşıma chip diye bir site geldi, oradan indirdim Windows Defender uyarı verdi. Baktım ve sonuç bu.
Ninja puppets indirmek istemiştim. Hiçbir yerde bulamadım. Karşıma chip diye bir site geldi, oradan indirdim Windows Defender uyarı verdi. Baktım ve sonuç bu.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 12 Mayıs 2021 #2 Hocam sağlam sitelerden indirseydin Kaspersky ile tam tarama yapar mısın?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Mayıs 2021 #3 İndirme yardımcısı kullandığından zararlı olarak algılıyor. İçeriğinde reklamlar vb. de olabileceği için engellemiş.
İndirme yardımcısı kullandığından zararlı olarak algılıyor. İçeriğinde reklamlar vb. de olabileceği için engellemiş.