app.link linkleri virüslü mü?

madı2

Picopat
Sabah Reddit'e dolaşırken -.app.link gibi bir adrese tıkladım yanlışlıkla sekme açıldı ve kapandı, farklı bir tarayıcıda deneyim dedim uBlock engelledi girmeyi fakat Brave'de direkt açıldı kapandı, sonra baktım bu spammış ve huylandım biraz, virüs yemiş olma ihtimalim nedir?

Sistemde KIS kurulu bunun yanında uBlock reklam engelleyici vardı fakat yine direkt format attım ihtimal bırakmamak adına fakat bir kalıntı olma ihtimali var mıdır, diğer diske sızıp vs? Malum artık günümüzde PDF'e bile virüs konabiliyor. Format sonrası Hitman, malware KDR ve KIS ile tüm diskleri tararattım bir şey bulunmadı başka deneyeceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır JS kodlarının sisteme girmesi diye bir şey olmaz. En fazla yanda fark edilmeyecek kadar küçücük bir pencere açar reklam atarlar. JS normal sistemde çalışmaz HTML de çalışır.

Pekii bu yaşadığım şeyden virüs bulaşmış olma durumu nedir? Bulaştıysa bile o kadar etkili midir, formattan sonra gitmeyecek kadar.

Pekii bu yaşadığım şeyden virüs bulaşmış olma durumu nedir? Bulaştıysa bile o kadar etkili midir, formattan sonra gitmeyecek kadar.
Formattan sonra gitmeyecek virüs bios virüsüdür ki oda %0.1 ihtimalle anca gelir. Yani format attıysan zaten virüs bulaştıysa(ki hiç sanmıyorum) gitmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı