App plaka yasak mı?

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba araca App almak istiyorum. Gözüme daha oturaklı geliyor. Polisler çevirmelerde sorun yaratır mı? Sokaklarda çok sık görüyorum. Bu sebepten soruyorum alacağım yerde muayeneden geçer deniyor.

Muayeneden geçmesi de, polislerin laf etmesi de şans ile alakalı. Adam gününde değilse sana ceza yazar. Günündeyse sallamaz. Geçmene izin verir. Aynı şey muayene için de geçerli ama tabi genel olarak kullanımı yasak.

İnternete yazınca 3-4 saniyede çıkıyor cevabı. Buraya yazmanın mantığı nedir hocam?

cevabını internetten çok araştırdım polislerin tavrını merak ettiğimden yazdım

Merhaba araca App almak istiyorum. Gözüme daha oturaklı geliyor. Polisler çevirmelerde sorun yaratır mı? Sokaklarda çok sık görüyorum. Bu sebepten soruyorum alacağım yerde muayeneden geçer deniyor.
Egzozu kulağıyla test edenler plakayı da gözüyle test ettiği için biraz şans meselesi. Gözüne abartı farklı gözükürse ceza yazar.

İnternete yazınca 3-4 saniyede çıkıyor cevabı. Buraya yazmanın mantığı nedir hocam?
Çünkü bazı şeyler tecrübe de ister. İnternette sadece "yasak" veya "yasak değil" yazar. Ama trafikte o işler öyle olmuyor, polis kafasına göre yaptırım uyguluyor.

Çünkü bazı şeyler tecrübe de ister. İnternette sadece "yasak" veya "yasak değil" yazar. Ama trafikte o işler öyle olmuyor, polis kafasına göre yaptırım uyguluyor.

Evet aynen o sebepten sordum ama galiba biraz riske gireceğim

2017 den beri kullanıyorum her aracıma yaptırdım ne polisle sorun yaşadım ne de muayenede app var kardeşim geçmez demediler. Her günde kullanıyorum arabayı çok şükür sorun yaşamadım, konum istanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…