EorFEED Hectopat Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar ne yaparsam yapayım banka kartını kabul etmiyor başka bir banka kartı denedim onu da kabul etmedi ama gene aynı kartlara çok defa internetten alışveriş yaptım, son olarak acaba İninal Kart alsam aynı sıkıntı olur mu merak ediyorum?
Arkadaşlar ne yaparsam yapayım banka kartını kabul etmiyor başka bir banka kartı denedim onu da kabul etmedi ama gene aynı kartlara çok defa internetten alışveriş yaptım, son olarak acaba İninal Kart alsam aynı sıkıntı olur mu merak ediyorum?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Şubat 2018 #2 Bankanız ile konuştunuz mu? Kart, Web'den alışverişe açık olmayabilir. İninal Kart, MasterCard ile ödeme alan her yerde geçerlidir.
Bankanız ile konuştunuz mu? Kart, Web'den alışverişe açık olmayabilir. İninal Kart, MasterCard ile ödeme alan her yerde geçerlidir.