Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2023 #1 Geçenlerde 2. El bir telefon almıştım. İçinde sahibinin App Store hesabı var çıkış yapsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Geçenlerde 2. El bir telefon almıştım. İçinde sahibinin App Store hesabı var çıkış yapsam sorun olur mu?
Stereo.Luigi99 Kilopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3.454 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #2 Schale dedi: Geçenlerde 2. El bir telefon almıştım. İçinde sahibinin App Store hesabı var çıkış yapsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, eğer iCloud hesabı da varsa ondan da çıkış yapın. Ne de olsa telefon artık sizin olmalı.
Schale dedi: Geçenlerde 2. El bir telefon almıştım. İçinde sahibinin App Store hesabı var çıkış yapsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, eğer iCloud hesabı da varsa ondan da çıkış yapın. Ne de olsa telefon artık sizin olmalı.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2023 #3 Stereo.Luigi99 dedi: Sorun olmaz, eğer iCloud hesabı da varsa ondan da çıkış yapın. Ne de olsa telefon artık sizin olmalı. Genişletmek için tıkla... İcloud hesabı da var çıkış yaparken şifre ister mi acaba?
Stereo.Luigi99 dedi: Sorun olmaz, eğer iCloud hesabı da varsa ondan da çıkış yapın. Ne de olsa telefon artık sizin olmalı. Genişletmek için tıkla... İcloud hesabı da var çıkış yaparken şifre ister mi acaba?