App Store iade için desteğe erişilmiyor

Öncelikle herkese merhabalar. Sorunum alttaki ekran görüntüsünde mevcuttur. App Store üzerinden iade işlemi yapmak istiyorum ancak destek sitesine hiçbir türlü erişemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Farklı tarayıcı denedim. Önbellek temizliği yapıp denedim. VPN ile denedim ancak hepsinde aynı hatayı aldım.

Hangi uygulama?

Apple'ın bazı sunucularına erişim sorunlu oluyor. VPN farklı bir app ile deneyin ve birde cihazınızın GPS'ini devre dışı bırakın. vpn sunucularında united kingdom'a bağlanın

Minecraft.
Apple'ın bazı sunucularına erişim sorunlu oluyor. VPN farklı bir App ile deneyin ve bir de cihazınızın GPS'ini devre dışı bırakın. VPN sunucularında united Kingdom'a bağlanın.

Apple'ın bazı sunucularına erişim sorunlu oluyor. VPN farklı bir App ile deneyin ve bir de cihazınızın GPS'ini devre dışı bırakın. VPN sunucularında united Kingdom'a bağlanın.

Dediklerinizi de denedim maalesef değişen bir durum yok. Hani Apple'ın kendi destek sayfasına ulaşabilsem sorun yok. Bu sitesi hariç tüm sitelerinde sorunsuz işlem yapabiliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…