NovaBlaze Picopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Selamlar, App Store'dan bir şey indirmek istediğimde çok yavaş indiriyor. iPad kullanıyorum. Neden böyle anlamadım. Yardımcı olacak var mı?
Selamlar, App Store'dan bir şey indirmek istediğimde çok yavaş indiriyor. iPad kullanıyorum. Neden böyle anlamadım. Yardımcı olacak var mı?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #2 NovaBlaze dedi: Selamlar, App Store'dan bir şey indirmek istediğimde çok yavaş indiriyor. iPad kullanıyorum. Neden böyle anlamadım. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size ozel bir sorun degil ve cozumunu bilmesem de kendi kendine duzeldigini biliyorum.
NovaBlaze dedi: Selamlar, App Store'dan bir şey indirmek istediğimde çok yavaş indiriyor. iPad kullanıyorum. Neden böyle anlamadım. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size ozel bir sorun degil ve cozumunu bilmesem de kendi kendine duzeldigini biliyorum.