PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar yeni IPhone'ye geçtim. Eskisinde App Store'den bir şey indirirken Face ID istiyordu ama bunda sürekli parola istiyor, Face ID bile istemiyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Arkadaşlar yeni IPhone'ye geçtim. Eskisinde App Store'den bir şey indirirken Face ID istiyordu ama bunda sürekli parola istiyor, Face ID bile istemiyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 31 Aralık 2023 #2 Face ID ve Parola kısmına gir orada iTunes ve App Store yazıyor onu yeşil tikle
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Pw_Onur dedi: Face ID ve Parola kısmına gir orada iTunes ve App Store yazıyor onu yeşil tikle Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor.
Pw_Onur dedi: Face ID ve Parola kısmına gir orada iTunes ve App Store yazıyor onu yeşil tikle Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 31 Aralık 2023 #4 PDG dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bi zaman sonra oluyor yeni iphone geçtiğin içindir biraz kullan ansızın olduğunu görürsün.
PDG dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bi zaman sonra oluyor yeni iphone geçtiğin içindir biraz kullan ansızın olduğunu görürsün.
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 Pw_Onur dedi: Bir zaman sonra oluyor yeni iPhone geçtiğin içindir biraz kullan ansızın olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Bekleyeceğim. Cevap için teşekkürler.
Pw_Onur dedi: Bir zaman sonra oluyor yeni iPhone geçtiğin içindir biraz kullan ansızın olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Bekleyeceğim. Cevap için teşekkürler.
2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 31 Aralık 2023 #6 PDG dedi: Denedim hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefonun modelini söyler misiniz?
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 296105 dedi: Telefonun modelini söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... iPhone 12 düz.
O orçun23 Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #8 Çözdün mü bende aynı sorunu yaşıyorum da
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #9 orçun23 dedi: Çözdün mü bende aynı sorunu yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam; iCloud'çıkış yapıp telefonu yeniden başlatıp tekrar giriş yaptım.
orçun23 dedi: Çözdün mü bende aynı sorunu yaşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam; iCloud'çıkış yapıp telefonu yeniden başlatıp tekrar giriş yaptım.