Çözüldü App Store ücret iadesi gerçekleşmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
4 saat öncesine kadar kredi kartımda provizyonda olduğu gözüküyordu. 1 saat önce de bankayı aradım çünkü provizyon ekranımda gözükmüyordu. Banka ise işlemin askıda olduğunu karşı tarafın iade onay vermesi gerektiği gibi bir şey söyledi. Durumu ne olabilir?

1689174674778.png

Çözüm
4 saat öncesine kadar kredi kartımda provizyonda olduğu gözüküyordu. 1 saat önce de bankayı aradım çünkü provizyon ekranımda gözükmüyordu. Banka ise işlemin askıda olduğunu karşı tarafın iade onay vermesi gerektiği gibi bir şey söyledi. Durumu ne olabilir?

Eki Görüntüle 1859180
Merhaba, iade hemen kartınıza yansımaz. App Store için iadenin kartınıza yansıması azami olarak 14 günü bulabilir. Bazen bu süreç 7 günde de işleyebiliyor. Ek bir şey yapmanıza gerek yok, beklemeniz yeterlidir.

Eki Görüntüle 1859180
Merhaba, iade hemen kartınıza yansımaz. App Store için iadenin kartınıza yansıması azami olarak 14 günü bulabilir. Bazen bu süreç 7 günde de işleyebiliyor. Ek bir şey yapmanıza gerek yok, beklemeniz yeterlidir.

Çözüm

Oyun içi alımdı zaten harcanmamıştı bu sebeple zaten fotoğraftaki gibi yazıyor bir sıkıntı olmaz değilmi?
1689175038436.png

Oyun içi alımdı zaten harcanmamıştı bu sebeple zaten fotoğraftaki gibi yazıyor bir sıkıntı olmaz değilmi?Eki Görüntüle 1859194
Evet, sadece beklemeniz yeterlidir. Birkaç hafta önce deneme sürecinden sonra kartımdan para çeken bir uygulamanın iadesi için idmsa.apple.com bağlantısı üzerinden iade isteği oluşturmuştum, 10. günde yansımıştı kartıma para.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı