alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 22 Nisan 2023 #1 Bilgisayar sürümüne ve Google Play'de satılan sürüme sahibim şimdi de iOS işletim sistemli tabletim için almak istiyorum sizce alınır mı?
Bilgisayar sürümüne ve Google Play'de satılan sürüme sahibim şimdi de iOS işletim sistemli tabletim için almak istiyorum sizce alınır mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Nisan 2023 #2 Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur.
Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 22 Nisan 2023 #3 150 lira kesinlikle verilmez bence Minecraft üstelik telefon versioynu
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 22 Nisan 2023 #4 Mirza Kaplan dedi: Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur. Genişletmek için tıkla... Koleksiyonu tamamlamak için alıyorum ve araba yarışı oyunları bana göre değil.
Mirza Kaplan dedi: Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur. Genişletmek için tıkla... Koleksiyonu tamamlamak için alıyorum ve araba yarışı oyunları bana göre değil.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Nisan 2023 #5 alpserhat dedi: Koleksiyonu tamamlamak için alıyorum ve araba yarışı oyunları bana göre değil. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir.
alpserhat dedi: Koleksiyonu tamamlamak için alıyorum ve araba yarışı oyunları bana göre değil. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 22 Nisan 2023 #6 484334 dedi: 150 lira kesinlikle verilmez bence Minecraft üstelik telefon versioynu Genişletmek için tıkla... Koleksiyonun tamamlanması için alıyorum ve telefon versiyonuyla bilgisayardaki bedrock'ın bı farkı yok tablete fare ve klavye bağlayarakta aynı versiyonu oynamış oluyorsun.
484334 dedi: 150 lira kesinlikle verilmez bence Minecraft üstelik telefon versioynu Genişletmek için tıkla... Koleksiyonun tamamlanması için alıyorum ve telefon versiyonuyla bilgisayardaki bedrock'ın bı farkı yok tablete fare ve klavye bağlayarakta aynı versiyonu oynamış oluyorsun.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 22 Nisan 2023 #7 Mirza Kaplan dedi: Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur. Genişletmek için tıkla... Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı almalı mıyım diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi.
Mirza Kaplan dedi: Bence o parayı hak etmiyor o oyun. Bütçenizi biraz daha arttırıp Grid autosport öneririm. Mobilde ki en iyi detaylara sahip yarış oyundur. Genişletmek için tıkla... Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı almalı mıyım diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 22 Nisan 2023 #8 Fermion dedi: Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı alınır mı diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama ben bir öneride bulunmak istedim sadece o kadar.
Fermion dedi: Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı alınır mı diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama ben bir öneride bulunmak istedim sadece o kadar.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 22 Nisan 2023 #9 Fermion dedi: Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı almalı mıyım diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi. Genişletmek için tıkla... Her zaman bilgisayar veya telefon yanımda olamaz veya jarzı olmayabilir zaten kenarda köşede dursun pahalanır diye alıyorum.
Fermion dedi: Sizden 150 TL'lik başka bir iOS oyun önerisi istememiş, Minecraft'ı almalı mıyım diye bir soru yöneltmiş. Eğer oynayacaksanız pekala alınır, ama yok her platformda sahibim burada da olsun diye alacaksanız pek manası yok gibi. Genişletmek için tıkla... Her zaman bilgisayar veya telefon yanımda olamaz veya jarzı olmayabilir zaten kenarda köşede dursun pahalanır diye alıyorum.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 22 Nisan 2023 #10 alpserhat dedi: Her zaman bilgisayar veya telefon yanımda olamaz veya jarzı olmayabilir zaten kenarda köşede dursun pahalanır diye alıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman olabilir.
alpserhat dedi: Her zaman bilgisayar veya telefon yanımda olamaz veya jarzı olmayabilir zaten kenarda köşede dursun pahalanır diye alıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman olabilir.