latorc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 iPad 9. nesil tablette hiçbir uygulama, oyun vb inmiyor.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 Bi video atar mısınız? Herhangi bi uygulama indirmeyi denerken bi video atar mısınız yani.
latorc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 İndirme tuşuna basıyorum appstore'un indirme animasyonu dönüyor,1sn sonra kendi kendine iptal oluyor .
İndirme tuşuna basıyorum appstore'un indirme animasyonu dönüyor,1sn sonra kendi kendine iptal oluyor .
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 16 Ekim 2024 #4 Genel sorun hocam bende de aynı, son bir saatte bu konudan yine açan arkadaşlar olmuş.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 Bende indiremiyorum yeni farkettim Yaser Efe dedi: Bende indiremiyorum yeni farkettim Genişletmek için tıkla... Çökmüş falan olabilir hocam düzelir illa bi şekilde.
Bende indiremiyorum yeni farkettim Yaser Efe dedi: Bende indiremiyorum yeni farkettim Genişletmek için tıkla... Çökmüş falan olabilir hocam düzelir illa bi şekilde.
keremgoodman Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 latorc dedi: İndirme tuşuna basıyorum appstore'un indirme animasyonu dönüyor,1sn sonra kendi kendine iptal oluyor . Genişletmek için tıkla... Ben10Ultimate dedi: Genel sorun hocam bende de aynı, son bir saatte bu konudan yine açan arkadaşlar olmuş. Genişletmek için tıkla... hocam bendede 9. nesil var aynı sorun bendede var bugün başladı
latorc dedi: İndirme tuşuna basıyorum appstore'un indirme animasyonu dönüyor,1sn sonra kendi kendine iptal oluyor . Genişletmek için tıkla... Ben10Ultimate dedi: Genel sorun hocam bende de aynı, son bir saatte bu konudan yine açan arkadaşlar olmuş. Genişletmek için tıkla... hocam bendede 9. nesil var aynı sorun bendede var bugün başladı
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #7 keremgoodman dedi: hocam bendede 9. nesil var aynı sorun bendede var bugün başladı Genişletmek için tıkla... Benimki 8. Nesil bende de atıyor hocam
keremgoodman dedi: hocam bendede 9. nesil var aynı sorun bendede var bugün başladı Genişletmek için tıkla... Benimki 8. Nesil bende de atıyor hocam
latorc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #8 Yaser Efe dedi: Bi video atar mısınız? Herhangi bi uygulama indirmeyi denerken bi video atar mısınız yani. Genişletmek için tıkla... Galiba buraya video atılmıyor streamble'a ekledim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Yaser Efe dedi: Bi video atar mısınız? Herhangi bi uygulama indirmeyi denerken bi video atar mısınız yani. Genişletmek için tıkla... Galiba buraya video atılmıyor streamble'a ekledim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #9 latorc dedi: Galiba buraya video atılmıyor streamble'a ekledim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynısı bende de var ama düzelir inşallah
latorc dedi: Galiba buraya video atılmıyor streamble'a ekledim Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam aynısı bende de var ama düzelir inşallah
M mblt Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 11 16 Ekim 2024 #10 ben destek ile görüştüm genel bir sorun var ilerleyen saatlerde düzeltilecek denildi.