CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, durduk yere uygulama indirmemeye başladı. Basıyorum yüklenme yeri geliyor geri atıyor. Wi-Fi mobil veri fark etmiyor.
Merhaba arkadaşlar, durduk yere uygulama indirmemeye başladı. Basıyorum yüklenme yeri geliyor geri atıyor. Wi-Fi mobil veri fark etmiyor.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ekim 2024 #2 CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar, durduk yere uygulama indirmemeye başladı. Basıyorum yüklenme yeri geliyor geri atıyor. Wi-Fi mobil veri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bendede Aynı Sorun Var
CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar, durduk yere uygulama indirmemeye başladı. Basıyorum yüklenme yeri geliyor geri atıyor. Wi-Fi mobil veri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bendede Aynı Sorun Var
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 T A L O dedi: Bendede Aynı Sorun Var Genişletmek için tıkla... Son güncellemede bir hata var galiba.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ekim 2024 #4 CeoPotato dedi: Son güncellemede bir hata var galiba. Genişletmek için tıkla... Ben güncellemedim Apple Store çöktü sanırsam
CeoPotato dedi: Son güncellemede bir hata var galiba. Genişletmek için tıkla... Ben güncellemedim Apple Store çöktü sanırsam
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.105 Çözümler 46 16 Ekim 2024 #5 Konuyu görünce bir deneme yaptım bende de aynı sorun var şuan, genel bir problem gibi gözüküyor.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ekim 2024 #6 Retoucher dedi: Konuyu görünce bir deneme yaptım bende de aynı sorun var şu an, genel bir problem gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet çökmüş.
Retoucher dedi: Konuyu görünce bir deneme yaptım bende de aynı sorun var şu an, genel bir problem gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet çökmüş.
M mblt Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 11 16 Ekim 2024 #7 bende de aynı sorun vardı apple destenden talep oluşturdum aradılar genel bir sıkıntı varmış
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ekim 2024 #8 mblt dedi: Bende de aynı sorun vardı Apple destenden talep oluşturdum aradılar genel bir sıkıntı varmış Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
mblt dedi: Bende de aynı sorun vardı Apple destenden talep oluşturdum aradılar genel bir sıkıntı varmış Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
M mblt Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 11 16 Ekim 2024 #9 T A L O dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... hayır ilerleyen saatlerde düzeltilecektir denildi. Bir kaç saati de bulabilirmiş bende düzeldi şu anda indirebiliyorum Son düzenleme: 16 Ekim 2024
T A L O dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... hayır ilerleyen saatlerde düzeltilecektir denildi. Bir kaç saati de bulabilirmiş bende düzeldi şu anda indirebiliyorum