jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 357 Çözümler 7 10 Ağustos 2023 #1 Uygulamayi indiriyorum ve fotoğraftaki gibi oluyor. Ayrica Minecraft almistim ve o da kaybolmus. Tekrar satin almam lazim, ne yapacağım? Lütfen yardim edin
Uygulamayi indiriyorum ve fotoğraftaki gibi oluyor. Ayrica Minecraft almistim ve o da kaybolmus. Tekrar satin almam lazim, ne yapacağım? Lütfen yardim edin
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 İyi geceler diliyorum. App Store, iTunes Store ve diğer Apple medya hizmetlerindeki satın alma geçmişinizi görüntüleme bu metin size yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
İyi geceler diliyorum. App Store, iTunes Store ve diğer Apple medya hizmetlerindeki satın alma geçmişinizi görüntüleme bu metin size yardımcı olacaktır.
KS KS jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 357 Çözümler 7 13 Ağustos 2023 #3 ustaaaaa dedi: İyi geceler diliyorum. App Store, iTunes Store ve diğer Apple medya hizmetlerindeki satın alma geçmişinizi görüntüleme bu metin size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Gozukmuyor ki tekrar almam laizm. Artı 0 Eksi
ustaaaaa dedi: İyi geceler diliyorum. App Store, iTunes Store ve diğer Apple medya hizmetlerindeki satın alma geçmişinizi görüntüleme bu metin size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Gozukmuyor ki tekrar almam laizm.