INotCossaw Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Merhaba. iPhone 7 Plus kullanıyorum. 2 kez sıfırladım. Bir şey indirirken sürekli yuvarlak dönüyor, inmiyor.
Merhaba. iPhone 7 Plus kullanıyorum. 2 kez sıfırladım. Bir şey indirirken sürekli yuvarlak dönüyor, inmiyor.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 3 Ocak 2024 #2 INotCossaw dedi: Merhaba. iPhone 7 Plus kullanıyorum. 2 kez sıfırladım. Bir şey indirirken sürekli yuvarlak dönüyor, inmiyor. Genişletmek için tıkla... Neyi indirmeye çalışıyorsunuz? Instagram ben 6S telefonuma yüklemeye çalışınca olmuyordu. Başka programlar yapıyor ama. Artı 0 Eksi
INotCossaw dedi: Merhaba. iPhone 7 Plus kullanıyorum. 2 kez sıfırladım. Bir şey indirirken sürekli yuvarlak dönüyor, inmiyor. Genişletmek için tıkla... Neyi indirmeye çalışıyorsunuz? Instagram ben 6S telefonuma yüklemeye çalışınca olmuyordu. Başka programlar yapıyor ama.
KS KS INotCossaw Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 urn4ga dedi: Neyi indirmeye çalışıyorsunuz? Instagram ben 6S telefonuma yüklemeye çalışınca olmuyordu. Başka programlar yapıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey inmiyor Discord YT Instagram oyun GoodNotes vb. Artı 0 Eksi
urn4ga dedi: Neyi indirmeye çalışıyorsunuz? Instagram ben 6S telefonuma yüklemeye çalışınca olmuyordu. Başka programlar yapıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey inmiyor Discord YT Instagram oyun GoodNotes vb.
ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 INotCossaw dedi: Hiçbir şey inmiyor Discord YT Instagram oyun GoodNotes vb. Genişletmek için tıkla... çözüm var mı? Artı 0 Eksi
INotCossaw dedi: Hiçbir şey inmiyor Discord YT Instagram oyun GoodNotes vb. Genişletmek için tıkla... çözüm var mı?